ΑΣ Ρόδος: Με αισιοδοξία και μεγάλη πίστη

ΑΣ Ρόδος: Με αισιοδοξία και μεγάλη πίστη

ΑΣ Ρόδος: Με αισιοδοξία και μεγάλη πίστη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 886 ΦΟΡΕΣ

Με αισιοδοξία και με στόχο να κάνει για μία ακόμα φορά πρωταθλητισμό, μπήκε και στη φετινή προετοιμασία η ομάδα της Ρόδου.

Οι «πράσινοι» που έχουν καταλύσει στον Προφήτη Ηλία, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του Έμπωνα όπου και θα «δουλεύουν» σε καθημερινή βάση υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σκύβαλλου.

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ωστόσο οι επαφές σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι επόμενες κινήσεις της ομάδας στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ενίσχυσης της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τα «ελάφια» είναι αποφασισμένα να διορθώσουν τα όποια λάθη του παρελθόντος και να παρουσιάσουν ένα ικανό σύνολο να μπορέσει να διεκδικήσει ως το τέλος τον τίτλο και την άνοδο στη Super League 2 που για μία ακόμα χρονιά είναι ο πολύ μεγάλος στόχος.

Η Ρόδος ξέρει ότι δεν θα έχει εύκολο έργο και στο νέο πρωτάθλημα όμως υπάρχει η πεποίθηση στα στελέχη της ομάδας πως φέτος είναι η χρονιά τους και θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο.

-Στο μεταξύ, η διοίκηση ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Τσούτση. Ειδικότερα: «Η Ρόδος ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Τσούτση. Ο Αλέξανδρος έπαιξε βασικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας την περασμένη σεζόν και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή πορεία για την άνοδο. Τον καλωσορίζουμε, ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.