Με στελέχη του Λιμενικού συναντήθηκε σήμερα στη Ρόδο ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Παππάς

Με στελέχη του Λιμενικού συναντήθηκε σήμερα στη Ρόδο ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Παππάς

Με στελέχη του Λιμενικού συναντήθηκε σήμερα στη Ρόδο ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Παππάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1296 ΦΟΡΕΣ

Με στελέχη του Λιμενικού συναντήθηκε σήμερα στη Ρόδο ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και το έργο της υπηρεσίας. Σε ανακοίνωσή του που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Παππάς αναφέρει τα εξής:

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου σήμερα, συνάντησα τα στελέχη του Λιμενικού μας και τα πληρώματα σκαφών που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διαφύλαξη των συνόρων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Συζήτησα μαζί τους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία καθώς και για το έργο και την αποστολή του Σώματος σε ό,τι αφορά τα νησιά μας.

Ευχαρίστησα όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων τους, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή έκβαση της μεγαλύτερης επιχείρησης εκκένωσης, που έχει διενεργηθεί από θαλάσσης στη χώρα, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στη Ρόδο.

Είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή όλης της δύναμης του Λιμεναρχείου, σε συνεργασία με τα 58 ημερόπλοια και ιδιωτικά σκάφη, στην επιχείρηση εκκένωσης.

Ευχαρίστησα τους επιχειρηματίες για τη διάθεση των σκαφών στην επιχείρηση και μετέφερα την επιθυμία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Miltiadis Varvitsiotis και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Λ.Σ Γιώργου Αλεξανδράκη, για συνάντηση μαζί τους στο κοντινό μέλλον.

 

Διαβάστε ακόμη

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας