Στ’ Αφάντου ο τρίτος «σταθμός» του 3on3

Στ’ Αφάντου ο τρίτος «σταθμός» του 3on3

Στ’ Αφάντου ο τρίτος «σταθμός» του 3on3

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2429 ΦΟΡΕΣ

Το τρίτο “XXSPORTS 3on3 Summer Basketball Tournament” επέστρεψε. Ένα πρωτοποριακό τουρνουά που θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και έχει ως σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος σε διάφορα χωριά του νησιού μας, καλύπτοντας τον ευρύτερο πυρήνα της Ρόδου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να πάει το μπάσκετ πιο κοντά στα χωριά και τους ανθρώπους τους, οι οποίοι διψούν γι’ αθλητισμό.


Μετά το «Ροδίων Παιδεία» και την Παστίδα, τ’ Αφάντου ετοιμάζονται να υποδεχθούν όλους τους φίλους του μπάσκετ σε μία ξεχωριστή γιορτή της street κουλτούρας, γεμάτη εκπλήξεις και πλούσια δώρα, στις 18, 19 και 20 Αυγούστου.


Η τελική φάση θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου σε γήπεδο που θα αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του XXSPORTS στο YouTube. Στο ενδιάμεσο κάθε τουρνουά θα υπάρχει διαγωνισμός τριών πόντων


Μίνι τουρνουά παμπαίδων
Οι ομάδες που θ’ αγωνιστούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θ’ αποτελούνται από αθλητές γεννηθέντες το 2008, το 2009 και το 2010, θα προκριθούν σε έναν μίνι όμιλο της τελικής φάσης και θα αγωνιστούν μεταξύ τους με έπαθλο ένα διαφορετικό τρόπαιο. Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στα τηλέφωνα: 6948215172 & 6945966086.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”