Ο Νικηφόρος Παπανικόλας ανακοίνωσε τους δύο πρώτους υποψήφιους

Ο Νικηφόρος Παπανικόλας ανακοίνωσε τους δύο πρώτους υποψήφιους

Ο Νικηφόρος Παπανικόλας ανακοίνωσε τους δύο πρώτους υποψήφιους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3592 ΦΟΡΕΣ

Τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της “Νέας Εποχής” με επικεφαλής τον Νικηφόρο Παπανικόλα άρχισε να ανακοινώνει η παράταξη, αρχης γενομένης από εχθές. Ο κ. Μικές Ζηρούνης από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου και ο κ. Γιάννης Σταυλάς για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, είναι τα δύο πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν. 

Η χθεσινή ανακοίνωση του κ. Παπανικόλα ανέφερε: καλωσορίζουμε τον Μικέ Ζηρούνη από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου! Ο Μικες Ζηρουνης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1978, σπούδασε Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πολυμέσων στην Αθήνα. Yπήρξε μέλος της μεγαλύτερης εταιρίας προμήθειας software στο χώρο της υγείας ως υπεύθυνος προμηθειών και διαγωνισμών για 18 συναπτά έτη.Στον Δήμο Καλύμνου, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της καθημερινότητας και της συγκοινωνίας και είναι πάντα κοντά στο χώρο του αθλητισμού, πρώτα ως αθλητής και πλέον και ως προπονητής στην τοπική ομάδα μπάσκετ του νησιού Calymnos Basketball Academy. Ενεργό μέλος σε εθελοντικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, συμμετέχοντας σε δράσεις σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Αντίστοιχα η σημερινή ανακοινωση αφορά τον κ. Γιάννη Σταυλά. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: ο Γιάννης Σταυλάς είναι γέννημα - θρέμμα Ροδίτης και παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος Αεροναυπηγός Μηχανικός. Σπούδασε στη Σχολή Ικάρων και στο Πολυτεχνείο Βερολίνου. Είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου και Διευθύνων Σύμβουλος του Summer Aviation Forum. Διετέλεσε Πρόεδρος της Αερολέσχης Ρόδου, Υπεύθυνος Ασφάλειας Αεροναυτιλίας και Προϊστάμενος στο τμήμα Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του αερολιμένα Ρόδου. Το 1992 βραβεύτηκε από τον World Air Sports Federation - FAI για τη συμβολή του στον Αεραθλητισμό.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας