Σήμερα τα εγκαίνια της Έκθεσης Κρεμαστής

Σήμερα τα εγκαίνια της Έκθεσης Κρεμαστής

Σήμερα τα εγκαίνια της Έκθεσης Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2457 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα Παρασκευή, 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 58ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

Ειδικότερα, σε ανοιχτή πρόσκληση που απέστειλαν ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Χατζημάρκος, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ Αθανάσιος Στάμος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής Μιχαήλ Δράκος καθώς επίσης και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, γνωστοποίησαν πως τα εγκαίνια της Έκθεσης Κρεμαστής θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 στις 20:30 στον χώρο του Ανθόκηπου Κρεμαστής.

Κατά την πρώτη μέρα, ως είθισται, αναμένεται πριν τα εγκαίνια της Έκθεσης ο καθιερωμένος αγιασμός εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, καθώς και ομιλίες εκπροσώπων των τοπικών Αρχών.
Υπενθυμίζουμε, πως η Έκθεση Κρεμαστής θα διαρκέσει έως και τις 23 Αυγούστου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Κρεμαστής
Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανακοινώθηκαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες και έως τη λήξη της εορτής του Δεκαπενταύγουστου και των Εννιαημέρων της Παναγίας, στην Κρεμαστή, λόγω της λειτουργίας της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας (περιοχή Κρεμαστής) από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως το στενό τμήμα αυτής, ως εξής:
α) Την Παρασκευή (11-08-2023) κατά τις ώρες 20.00 έως πέρατος των εγκαινίων της 58ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

β) Την 14, 15, 22 και 23-08-2023 κατά τις ώρες 19.00 έως 23.59 εκάστης ημέρας.

γ) Την Τετάρτη (23-08-2023) κατά τις ώρες 09.00 έως πέρατος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου