Επιτροπή διακανονισμού για τις εμπορικές μισθώσεις

Επιτροπή διακανονισμού για τις εμπορικές μισθώσεις

Επιτροπή διακανονισμού για τις εμπορικές μισθώσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 594 ΦΟΡΕΣ

Ανασυγκροτήθηκε από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η Επιτροπή Διακανονισμού εμπορικών μισθώσεων, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Στη σχετική απόφαση, αναφέρονται τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α. Την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Διακανονισμού για τις Εμπορικές Μισθώσεις, της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, αποτελούμενη από τους κάτωθι:
1. Τον κ. Βασίλειο Περίδη, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, ως πρόεδρο της Επιτροπής, µε αναπληρωτή την κ. Ειρήνη- Μαρίνα Κατσιμπρή, μέλος του Δ.Σ.Ρ.
2. Τον κ. Παναγιώτη Καραγιάννη του Ιωάννη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου, ως μέλος της Επιτροπής, µε αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Ράμμο του Παναγιώτη, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) – Τμήμα Δωδεκανήσου.


3. Τον κ. Γεώργιο Μαυρομμάτη του Γρηγορίου, εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.), ως μέλος της Επιτροπής, µε αναπληρωτή τον κ. Μιχάλη Βαγιανό, εκπρόσωπο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.


Β. Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η κ. Αικατερίνη Παντολάκη, ΠΕ Διοικητικού–Οικονομικού, με Α΄β, υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, µε αναπληρωτή της, τον κ. Χρήστο Καραϊσαρίδη, ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, με Α΄β, προϊστάμενο της ίδιας υπηρεσίας.


Γ. Έργο της επιτροπής διακανονισμού, είναι η εξώδικη επίλυση διαφορών που αφορούν την αναπροσαρμογή του μισθώματος στις εμπορικές μισθώσεις για ακίνητα που βρίσκονται μέσα στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (δήμος Ρόδου, Μεγίστης, Σύμης, Τήλου και Χάλκης), μετά από ενυπόγραφη αναφορά ενός τουλάχιστον των εμπλεκομένων μερών και με τις προϋποθέσεις του άρθρου15§5,6,7,8,9 του Ν. 4013/2011, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
Δ. Η Επιτροπή θα συνεδριάζει στα γραφεία του Τμήματος Εμπορίου, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, στην οδό Γ. Μαύρου αρ. 2 (κτήριο Δ.Ο.Υ. - 3ος όροφος), του δήμου Ρόδου.


Ε. Η παρούσα ισχύει για δύο (2) έτη από την υπογραφή της αρχικής απόφασης συγκρότησης (18-02- 2022), με δυνατότητα ετήσιας παράτασης από τον αντιπεριφερειάρχη.


ΣΤ. Κατά της απόφασης αυτής, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει προσφυγή ενώπιον τουσυντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου μέσα σε 15 ημέρες, από τη δημοσιοποίησή της, ή αφότου έλαβε γνώση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 & 238 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87Α) όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε. Την ενδεχόμενη προσφυγή παρακαλείται ο προσφεύγων όπως κοινοποιήσει στην Υπηρεσία μας το αργότερο σε (15) ημέρες από την κατάθεσή της, όπως και κάθε άλλο έγγραφο που σχετίζεται με αυτή». 

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη