Γιώργος Χατζημάρκος: Θα τη ξαναφτιάξουμε τη Ρόδο μας

Γιώργος Χατζημάρκος: Θα τη ξαναφτιάξουμε τη Ρόδο μας

Γιώργος Χατζημάρκος: Θα τη ξαναφτιάξουμε τη Ρόδο μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2657 ΦΟΡΕΣ

Στον απόηχο της προχθεσινής σύσκεψης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ότι «δόθηκε η ευκαιρία στον αγροτικό κόσμο να λάβει απαντήσεις στα ερωτήματά του, αλλά και να ακούσει τα μέτρα από την πολιτική ηγεσία του πρωτογενή τομέα».

Ο κ. Χατζημάρκος επισημαίνει τα εξής: «Παράλληλα με τα μέτρα για τους αγρότες, σε πολύ λίγες ημέρες, έτρεξαν και τα οικονομικά μέτρα που αφορούν στην αναστολή επί εξαμήνου των ημερομηνιών καταβολών φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του συνόλου των φορολογούμενων όλου του νησιού, ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες στις επιχειρήσεις που υπέστησαν βλάβη, κτίστηκε και βγήκε στον αέρα πανευρωπαϊκά νέα καμπάνια για τον τουρισμό του νησιού, εξαγγέλθηκε η παροχή δωρεάν διακοπών σε όσους επισκέπτες διέκοψαν τις διακοπές τους και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα παρουσιαστεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος ο οδικός χάρτης των προτεραιοτήτων στις παρεμβάσεις στο περιβάλλον. Θα την ξαναφτιάξουμε τη Ρόδο μας».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο