Άνοιξε κι επίσημα τις πύλες της η 58η Έκθεση Κρεμαστής (φωτογραφίες)

Άνοιξε κι επίσημα τις πύλες της η 58η Έκθεση Κρεμαστής (φωτογραφίες)

Άνοιξε κι επίσημα τις πύλες της η 58η Έκθεση Κρεμαστής (φωτογραφίες)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4796 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν απόψε Παρασκευή τα εγκαίνια της 58ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

Παρόντες στα εγκαίνια  ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος -ο οποίος και τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό- , ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος,ο αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χαρούλα Γιασιράνη, ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα κ. Φιλήμων Ζαννετίδης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αναστάσιος Σπανός, ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης κ. Στέφανος Δράκος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Πεταλούδων κ. Αθανάσιος Στάμος, ο πρόεδρος του χωριού κ. Μιχάλης Δράκος, κ.ά.

 Πρόκειται γία μία διοργάνωση που στόχο έχει να αναδείξει τα προϊόντα της ελληνικής χειροτεχνίας, της λαϊκής τέχνης και της ελληνικής γης. Προϊόντα όπως ελαιόλαδο, κρασί, μελισσοκομικά, γαλακτοκομικά, τοπικά παραδοσιακά βότανα, αλλαντικά, παραδοσιακά ζυμαρικά, άλευρα, χειροτεχνήματα και γλυπτά βρίσκονται προς δοκιμή στη διάθεση των επισκεπτών που περνούν από τα περίπτερα της Έκθεσης, ενώ δυναμικό "παρών" στην έκθεση-θεσμό δίνουν οι κάτοικοι ολόκληρου του νησιού που έχουν συνδέσει την έκθεση με τον εορτασμό της Παναγίας τον δεκαπενταύγουστο.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο