Έργα συντήρησης πραγματοποιούνται στα σχολεία

Έργα συντήρησης πραγματοποιούνται στα σχολεία

Έργα συντήρησης πραγματοποιούνται στα σχολεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1129 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης τονίζει τα εξής:
«Μία σειρά παρεμβάσεων μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας για την αναβάθμιση της εικόνας και την ενίσχυση της λειτουργικότητας των σχολείων, βρίσκεται σε εξέλιξη από την πρώτη μέρα των θερινών διακοπών.

Προετοιμαζόμαστε, ώστε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να βρει όλα τα σχολεία έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά μας σε περιβάλλον φιλόξενο και ευχάριστο.

Παράλληλα, αποφασίσαμε για μία ακόμη φορά να μετατρέψουμε τις συμβάσεις μερικής απασχόλησης των σχολικών καθαριστριών σε πλήρους απασχόλησης, ώστε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο καθαριότητας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Κρατώντας τις υποσχέσεις μας και θέτοντας σε προτεραιότητα την καθημερινότητα των μικρών μας συμπολιτών, συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας. Σε όλες τις σχολικές μας εγκαταστάσεις ο δήμος Ρόδου συνεχίζει τα έργα συντήρησης, ανακαίνισης, ενίσχυσης αθλητικού εξοπλισμού και αποκατάστασης βλαβών.

Εργαζόμαστε μεθοδικά για να προσφέρουμε καλύτερα σχολεία στα παιδιά μας και συνεχίζουμε το έργο μας με στόχο τη διαρκή βελτίωση της σχολικής τους εμπειρίας».

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων