Αθανάσιος Μπαράκας: Ο τομέας υγείας στη νότια Ρόδο νοσεί βαριά

Αθανάσιος Μπαράκας: Ο τομέας υγείας στη νότια Ρόδο νοσεί βαριά

Αθανάσιος Μπαράκας: Ο τομέας υγείας στη νότια Ρόδο νοσεί βαριά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1505 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον τομέγα της Υγείας στο νότιο τμήμα του νησιού εξέδωσε ο πολιτευτής του ΜέΡΑ25 μας κ. Αθανάσιος Μπαράκας  στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Σαββατοκύριακο εκατοντάδες πολίτες επισκέφτηκαν τα χωριά τους λόγω του Δεκαπενταύγουστου αλλά και πολλοί πολίτες παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που έγιναν στη νότια Ρόδο .Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία όσοι επισκέπτες ή μόνιμοι κάτοικοι της νότιας Ρόδου επισκέφτηκαν για κάποιους λόγους το περιφερειακό ιατρείο του Γενναδίου απλά ανακάλυψαν ότι αυτές τις μέρες δεν εφημέρευε και τους παρέπεμπε για οποιοδήποτε πρόβλημα να μεταβούν στο κέντρο υγείας Αρχαγγέλου ή να καλέσουν το 166.

Μπορεί το νησί να κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αλλά για την πολιτεία ο τομέας υγείας στο νησί μας νοσεί βάρια.

Η επιτροπή αγώνα νότιας Ρόδου πολλές φορές έχει πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το ιατρείο Γενναδίου και αντί να ακουστούν τα αιτήματα τους και να λυθεί το πρόβλημα κάποιοι σχολιάζουν ότι η συγκεκριμένη επιτροπή εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα.

Το ελάχιστο που θα πρέπει να πράξει η κυβέρνηση είναι η μετατροπή του ιατρείου σε κέντρο υγείας το οποίο θα λειτουργεί στελεχωμένο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και παράλληλα να δημιουργηθεί και σταθμός του Ε.Κ.Α.Β.

Υ.Γ. Για όσους προτρέξουν να μου πουν ότι εξυπηρετώ πολιτικά συμφέροντα και ότι βλάπτω την τουριστική εικόνα του νησιού μας απλά να σας επισημάνω ότι εσείς βλάπτεται το προϊόν και θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή των μόνιμων κατοίκων της νότιας Ρόδου και των επισκεπτών της!!!

 

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;

Πέτρος Κόκκαλης: Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία

Γιάννης Ρέτσος: Υπερτουρισμός: μύθοι και αλήθειες

Δημήτρης Κατσαούνης: Αυτές οι Eυρωεκλογές χτίζουν γέφυρα με τον Ελληνισμό της Διασποράς

Γιάννης Σαμαρτζής: Τα τεκμήρια διαβίωσης των φορολογουμένων και η δυνατότητα αποφυγής τους

Φίλιππος Ζάχαρης: Εσωτερικός κόσμος, εικόνες και ορισμός του χρόνου