Επιπλέον πτήσεις και δωμάτια στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2024 από τη Jet2.com

Επιπλέον πτήσεις και δωμάτια στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2024 από τη Jet2.com

Επιπλέον πτήσεις και δωμάτια στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2024 από τη Jet2.com

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1562 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερες πτήσεις και πακέτα διακοπών για την Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2024 προσθέτει ο Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays.

Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής και ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, παρενέβησαν άμεσα για να ανταποκριθούν στη ζήτηση των Βρετανών παραθεριστών με την προσθήκη πάνω από 11.000 επιπλέον θέσεων στην Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο από εννέα βρετανικές βάσεις - Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds Αεροδρόμια Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και London Stansted Airport.

Οι νέες πτήσεις που προστέθηκαν είναι οι εξής:

  • Κρήτη (Ηράκλειο) – επιπλέον πτήσεις από τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και London Stansted από τις 3 έως τις 9 Νοεμβρίου 2024
  • Ρόδος – εισήχθησαν νέες πτήσεις από τις 3 έως τις 9 Νοεμβρίου 2024, με επιπλέον πτήσεις από Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και London Stansted. Αυτό σημαίνει ότι η Jet2.com και η Jet2holidays επεκτείνουν τη σεζόν στη Ρόδο έως τις αρχές Νοεμβρίου, αναφέρει ο Όμιλος.

Εκτός από τις πτήσεις, μια επιλογή από εξαιρετικά ξενοδοχεία στις δύο περιοχές προσφέρονται ήδη για κράτηση το Νοέμβριο του 2024.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση για το καλοκαίρι του 2024 από Βρετανούς παραθεριστές, που το μόνο που θέλουν είναι ηλιόλουστες διακοπές και πέραν των θερινών μηνών.

Όπως πάντα, είπε, ακούμε τι λένε οι πελάτες και αντιδρούμε ανάλογα, ώστε να τους παρέχουμε τις επιλογές διακοπών που θέλουν. Η επέκταση της σεζόν σε αυτούς τους δύο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς σημαίνει ότι κάνουμε ακριβώς αυτό. δίνοντας στους πελάτες περισσότερες ευκαιρίες να ξεφύγουν και να απολαύσουν τις διακοπές που χρειάζονται πολύ αργότερα μέσα στη σεζόν. Οι πελάτες μας, τόνισε, γνωρίζουν ότι οι πτήσεις μας έχουν βραβευτεί για την ποιότητά τους, ενώ τα πακέτα διακοπών έχουν προσφέρουν προστασία ATOL.

Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στη ζήτηση που βλέπουμε, κατέληξε, έτσι ώστε να μπορούμε να πάμε ακόμα περισσότερους πελάτες από τα βροχερά νησιά μας στους αγαπημένους τους ηλιόλουστους προορισμούς.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου