Στο YouTube ο ύμνος του Άρη Αρχαγγέλου με τη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Στο YouTube ο ύμνος  του Άρη Αρχαγγέλου με τη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Στο YouTube ο ύμνος του Άρη Αρχαγγέλου με τη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5200 ΦΟΡΕΣ

Μετά από αρκετά χρόνια, ο ύμνος του Άρη Αρχαγγέλου έχει «ανέβει» στο YouTube κι έτσι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τον ακούν με τη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Στίχοι και μουσική γράφτηκαν πριν από περίπου δέκα χρόνια από τον Αντώνη Κολιό, μαέστρο της Φιλαρμονικής Αρχαγγέλου, όταν πρόεδρος στον σύλλογο ήταν ο Παναγιώτης Γ. Φουτούλης.

Είναι επίσης σημαντικό ότι για την «οπτικοποίηση» του ύμνου χρησιμοποιήθηκαν και σπάνιες φωτογραφίες από τις ομάδες του Άρη με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα και τη Δ’ Εθνική. Ο ύμνος είναι διαθέσιμος μέσα από το κανάλι του Αντώνη Κολιού.

Η ιστορία του ύμνου του Άρη, έτσι όπως την αφηγήθηκε εν συντομία ο Αντώνης Κολιός:
«Κατά την περίοδο 2012-2015 πρόεδρος του Άρη ήταν ο Παναγιώτης Γ. Φουτούλης. Σε μία φιλική μας συνάντηση του πρώτου μήνα της θητείας του (Αύγουστος 2012) μου ζήτησε να γράψω τον ύμνο της ομάδας του τόπου μας!

Φυσικά ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά και σε λίγο χρονικό διάστημα έγραψα στίχους και μουσική. Όταν ο ύμνος ήταν έτοιμος σε μορφή Demo, o Παναγιώτης συγκινήθηκε με το που άκουσε τον ύμνο και με ρωτάει: Τώρα;… “ποιος θα τον πει;”

Συμπτωματικά την περίοδο εκείνη ωστόσο είχε φέρει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για συναυλία, και δημιουργήθηκε μεταξύ τους μία φιλία. Του λέω: «Έχεις καλές σχέσεις με τον Βασίλη.

Δώσ’ του να τον ακούσει κι αν του αρέσει και θέλει να τον πει, θα είναι μεγάλη τιμή για όλους μας!». Έτσι κι έγινε. Τον ακούει ο Βασίλης, σχολιάζει θετικά και λέει επί λέξει στον Παναγιώτη: «ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΠΡΟΕΔΡΕ!»

Αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, αυτόν που ακούμε βλέπουμε και θαυμάζουμε όλοι στις τηλεοράσεις και στις συναυλίες τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας μας λέγοντας «Αρχαγγελίτη μου, θεέ πολεμιστή…»

Αυτό αποτελεί πάρα πολύ μεγάλη τιμή για την ομάδα, για μένα που τον έγραψα, για τον Παναγιώτη που είχε την ιδέα, και γενικά για τον τόπο μας, και τον ευχαριστούμε!

Θέλω να τον ευχαριστήσω κι εγώ προσωπικά για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε, για την ευγένεια και τη ζεστασιά του, για την απλότητά του στη συνεργασία που είχαμε!

Τέλος, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Χατζηπέτρο που έπαιξε τις τρομπέτες, τον Παντελή Ταλαδιανό που έκανε τον προγραμματισμό, τον Χρήστο Ανθούλα που κάναμε το Demo στο στούντιο του και τον Χρύσανθο Διάκου που βοήθησε σε πολλά από τη Ρόδο κι απ’ τη Θεσσαλονίκη, για να γίνει το Mastering!»

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης