Στις ακαδημίες του Φοίβου ο Γιάννης Μάλτας

Στις ακαδημίες του Φοίβου ο Γιάννης Μάλτας

Στις ακαδημίες του Φοίβου ο Γιάννης Μάλτας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 361 ΦΟΡΕΣ

Έναν άνθρωπο με εμπειρία, γνώσεις και ικανότητες ενέταξε στις ακαδημίες του ο Φοίβος ως προπονητή τερματοφυλάκων. Αυτός είναι ο Γιάννης Μάλτας και ανακοινώθηκε επισήμως χθες:

«Η Αθλητική ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιάννη Μάλτα, ως προπονητή τερματοφυλάκων. Καλώς ήρθες, Γιάννη, στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής με υγεία και υπομονή στο νέο και ιδιαίτερο ρόλο που σου ανατίθεται.

Στα πλαίσια της εξέλιξης και της αναβάθμισής της, η ακαδημία του Φοίβου Κρεμαστής προσθέτει στο προπονητικό προσωπικό της και προπονητή τερματοφυλάκων. Ως προτεραιότητα και βασικό στόχο που έχει η ακαδημία τη διασφάλιση της προόδου και τη βελτίωση των τεχνικών στοιχείων όλων των παιδιών στην ακαδημία μας.

Ο Γιάννης Μάλτας σπούδασε στο πανεπιστήμιο Babeș-Bolyai University του Cluj- Napoca της Ρουμανίας και στο τμήμα Faculty of Physical Education and Sport. Επίσης, ο Γιάννης είναι πιστοποιημένος με το δίπλωμα του UEFA D & B’.

Στην προπονητική του καριέρα έχει περάσει από διάφορες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων με επιτυχία, όπως η Ασπίδας Απολακκιάς και ο Ο.Φ. Ιστρίου (κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ τοπικού).

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει διατελέσει σε ομάδες, όπως ο Διαγόρας Ρόδου (Β’ Εθνική κατηγορία), Κ19 Διαγόρα Ρόδου, Ποσειδώνα Καρπάθου, Ευκλή Σορωνής,(κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ τοπικού) και Φοίβο Κρεμαστή (2022 έως σήμερα). Επίσης, έχει δουλέψει και ως γυμναστής σε Διγενή Κοσκινού, Παπατζιτζιφιακό και Φοίβο Κρεμαστής».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου