Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 64χρονος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 64χρονος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 64χρονος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5371 ΦΟΡΕΣ

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου πέρασε χθες αργά το μεσημέρι για να απολογηθεί, ο 64χρονου ο οποίος συνελήφθη να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, στο σπίτι του στη Ρόδο.

Ο 64χρονος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κα Μαρία Κρικοπούλου αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών τα τελευταία 40 χρόνια για αυτό και τις ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του τις είχε προμηθευτεί αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε στις 17 Αυγούστου 2023 το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.


Οι αστυνομικοί μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους, πραγματοποίησαν έλεγχο και έρευνα στο σπίτι του 64χρονου όπου και βρήκαν να κατέχει 24,4 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.


Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε όπως επίσης και η ζυγαριά, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων