Με επιτυχία η Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας στη Ρόδο

Με επιτυχία η Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας στη Ρόδο

Με επιτυχία η Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2274 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023, με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πληθώρας επισκεπτών, η ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας στον όμορφο χώρο της πλατείας Αργυροκάστρου της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, υπό την επιμέλεια της Λέσχης Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου "Creative Rodos Photographers - C.Ro.P" σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φωτογραφίας.


Σε σχετική της ανακοίνωση η Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου “C.Ro.P” και φέρει τα εξής:
«Η φωτογραφική μας ομάδα παρουσίασε ένα σύνολο φωτογραφιών από τα χωριά του νησιού μας, το Καστελλόριζο και τη συμμετοχή των μελών της σε διάφορες δραστηριότητες αθλητισμού και πολιτισμού, προβάλλοντάς τες σε μεγάλες οθόνες και ταυτόχρονα κατάφεραν να ταξιδέψουν νοερά όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης σ' ένα όμορφο ταξίδι τοπίων, ιστορίας, ανθρώπων και πολιτισμού.

Εκτός του φωτογραφικού κοινού της Ρόδου, η έκθεση έτυχε προβολής σε αρκετούς επισκέπτες μας που απολαμβάνουν τις διακοπές τους αυτή την περίοδο στο νησί μας. Παράλληλα με τις παρουσιάσεις των φωτογραφιών και την προβολή ενός μικρού αφιερώματος που εξιστορούσε την ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της φωτογραφίας, ο επισκέπτης της έκθεσης είχε τη δυνατότητα να βγάλει τις δικές του φωτογραφίες με τη βοήθεια βιντεοπροβολέα στον χώρο της εκδήλωσης και τα δικά του βίντεο μέσω του photobooth 360.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Χρήστος Μπάρδος, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα. Χαρούλα Γιασιράνη και τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τα υπηρεσιακά στελέχη της περιφέρειας που στάθηκαν αρωγοί και στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση, συμμετέχοντας ουσιαστικά στη συνδιοργάνωσή της.

Ευχαριστούμε την κα. Μάνια Μιχαηλίδου Δ/ντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδ/σου και την κα. Αγγελική Κοσμά για την παραχώρηση της Πλατείας Αργυροκάστρου και τη Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης του δήμου Ρόδου για την τεχνική υποστήριξη.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές: Πάρης Κατσέλας-Music Spot, Μελέτης Κανάκης-audio visual systems, HEDERA Printhouse. τους χορηγούς: DODEKANISOS SEAWAYS – Σ.Γ. ΤΣΙΜΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ – PHOTOAGORA - FILIPPOS CATERING - ACME ΙΚΕ – BEEROKOUTO – ELECTROINVEST ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ - GELATERIA DEI GRECI – CASA IL BORGO – LOUKARAS & ASSOCIATES - MAMA SOFIA - XENAKIS MOBILITY - ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΥΡΑΚΗ - ΒΑΡΔΕΛΛΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΓΡΑΜΜΗ ΡΟΔΟΥ ΑΕ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΣ - BELLA CASA - COMTECH - HALL OF MASSAGE - CAIR – ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Τους χορηγούς επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι - Εφημερίδα Ροδιακή.

Οι δράσεις της Λέσχης μας θα συνεχιστούν από Οκτώβρη, λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση στη σελίδα μας στο facebook. Για εγγραφές και συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ιστοσελίδα μας (www.cropteam.gr), το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (cropteam@gmail.com) και στη σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/cropgr)».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας