Λαϊκή βραδιά στην πλατεία Ηρώων Αγωνιστών Κάσου

Λαϊκή βραδιά στην πλατεία Ηρώων Αγωνιστών Κάσου

Λαϊκή βραδιά στην πλατεία Ηρώων Αγωνιστών Κάσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 948 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 19/8, η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ σε συνεργασία με την ΚΟΔΕΔΗΚ και το Παράρτημα Κάσου του Λυκείου Ελληνίδων οργάνωσε μία υπέροχη λαϊκή βραδιά στον υπέροχο χώρο της πλατείας Ηρώων Αγωνιστών στο Φρυ Κάσου.

Η καταξιωμένη συμπατριώτισσά μας Μαρίζα Νειάδα με το συγκρότημά της ΜΑΝ παρουσίασε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικές επιλογές από το ελληνικό λαϊκό ρεπερτόριο, που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε και από τους παραδοσιακούς οργανοπαίκτες Νεκτάριο Σταματάκη και Φανούρη Καραγκιουλμέ, οι οποίοι συνόδευσαν αρμονικά το χορευτικό συγκρότημα του Παραρτήματος Κάσου του Λυκείου Ελληνίδων, για τη συμβολή του οποίου στην όλη εκδήλωση αναφέρθηκε η διευθύντρια του Γυμνασίου – Λ.Τ. Κάσου κ. Αντωνία Δεγαϊτα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΔΗΚ κ. Ηλίας Μαστροπαύλος, αναφέρθηκε αναλυτικά στο βιογραφικό της αγαπητής μας Μαρίζας Νειάδα καθώς και στους λοιπούς συμμετέχοντες. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του δημάρχου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτου, ο οποίος τόνισε τη διαχρονική προσπάθεια του δήμου Η. Ν. Κάσου να στηρίζει συμπατριώτες, που υπηρετούν τους διάφορους τομείς του Πολιτισμού και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν μία όμορφη βραδιά, ευχή η οποία, εκ του αποτελέσματος, πραγματοποιήθηκε και με το παραπάνω!

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο