18 άτομα στον τομέα της πυρασφάλειας θα προσλάβει ο δήμος Κω

18 άτομα στον τομέα της πυρασφάλειας θα προσλάβει ο δήμος Κω

18 άτομα στον τομέα της πυρασφάλειας θα προσλάβει ο δήμος Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2527 ΦΟΡΕΣ

Ο δήμος Κω εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την πρόσληψη 18 ατόμων που θα απασχοληθούν στον τομέα της πυρασφάλειας του νησιού, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

18 άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας, θα προσλάβει ο Δήμος Κω.

Αιτήσεις κατατίθενται έως και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023.

Ολόκληρη η ανακοίνωση, για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως επίσης οι οδηγίες και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου ΚΩ www.kos.gov.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ( hr@kos.gr ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, ΤΚ 85300, Κως, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κου Ντακούμη Βασίλειου, ή Πάνου Δήμητρας, ή Αλάβανου Εμμανουήλ, τηλέφωνα επικοινωνίας 2242060481, 450, 489, έως και την Τρίτη 29/08/2023.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεταιυπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ