Ελεύθερος με όρους ο 46χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό

Ελεύθερος με όρους ο 46χρονος  που καταγγέλθηκε για βιασμό

Ελεύθερος με όρους ο 46χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9019 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 46χρονος που καταγγέλθηκε ότι βίασε νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια η οποία δεν έχει συμπληρώσει τα 18 της χρόνια της.

Ο 46χρονος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Πολυξένη Χατζηγιάννη, όχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία που τον βαραίνει αλλά προσκόμισε και στοιχεία τέτοια που να ενισχύουν τους ισχυρισμούς του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος είπε πως γνωρίστηκε με τη νεαρή Αγγλίδα και τη φίλη της, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που πήγε για ένα ποτό μετά τη δουλειά του, ξημερώματα στις 22 Αυγούστου. Το κατάστημα ανήκει σε φίλο του και συνηθίζει να περνάει για λίγο όταν τελειώνει την εργασία του, είπε ο 46χρονος.
Όταν λοιπόν πήγε εκεί κάθισε με τον φίλο του όταν μετά από λίγη ώρα τους πλησίασαν οι δύο κοπέλες.

Αφού συστήθηκαν όλοι μεταξύ τους ξεκίνησαν να μιλάνε, να γνωρίζονται ως παρέα και να δημιουργείται ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Ο 46χρονος είπε πως τα κορίτσια δεν φαίνονταν να είχαν πιει, ούτε και κατανάλωσαν αλκοόλ στη συνέχεια. Μάλιστα η ίδιος πρόσθεσε ότι ειδικά η 17χρονη Αγγλίδα κρατούσε συνεχώς το ίδιο ποτό. Οι κοπέλες τους ενημέρωσαν ότι ήρθαν στο νησί μας για λίγες ημέρες διακοπών και ότι είναι 20 χρονών.

Ο 46χρονος επισήμανε στην απολογία του, ότι ειδικά η καταγγέλλουσα του είπε ότι είναι φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο, και δεν είχε λόγο να μην το πιστέψει αφού σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν μικρότερη.


Ο ίδιος πρόσθεσε πως λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα άρχισε να τον φλερτάρει ανοικτά και μάλιστα κάποια στιγμή η ίδια τον φίλησε στο στόμα.


Τότε ο 46χρονος της ζήτησε να πάνε μαζί στην τουαλέτα, η αλλοδαπή κοπέλα δέχτηκε και όπως είπε ο κατηγορούμενος, πήγαν μαζί κρατώντας χέρι – χέρι. Εκεί συνέχισαν να ερωτοτροπούν και καθ’ όλη τη διάρκεια των όσων έγιναν, ο 46χρονος τόνισε πως η κοπέλα ουδέποτε του ζήτησε να σταματήσει ή να φύγουν, ενώ επέστρεψαν στο τραπέζι τους και πάλι κρατώντας ο ένας τον άλλον, κάθισαν για λίγη ακόμη ώρα και αντάλλαξαν και αριθμούς τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν την επόμενη ημέρα και να ξαναβρεθούν.

Ο 46χρονος επικαλέστηκε και την μαρτυρία του φίλου του, σύμφωνα με την οποία όταν ρώτησε (ο φίλος) τις κοπέλες φεύγοντας αν πέρασαν καλά εκείνες του απάντησαν ότι πέρασαν πολύ όμορφα, αλλά και τα όσα έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.


Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 τα ξημερώματα όταν εμφανίστηκε η 17χρονη αλλοδαπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 46χρονο.


Η ανήλικη κοπέλα (θα συμπληρώσει τον Νοέμβριο τα 18 της χρόνια) είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε μπαρ όπου γνώρισε τον 46χρονο και κατανάλωσαν μαζί ποσότητα αλκοόλ. Περίπου στις δύο τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, η κοπέλα είπε πως ο 46χρονος της ζήτησε να πάνε στις τουαλέτες και εκεί προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει στην κατάθεσή της πως ούτε φώναξε ούτε αντέδρασε κατά τη διάρκεια των πράξεων αυτών καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ δηλώνει ότι έχει κάνει ασφάλεια στην πατρίδα της που καλύπτει και τον βιασμό της.


Σημειώνεται πως ο 46χρονος εξ αρχής αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται πως ότι έγινε μεταξύ τους ήταν με τη θέληση της κοπέλας. Μάλιστα ο ίδιος τονίζει ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη και πως ούτε εκείνη του το είχε πει.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών