Να γίνει θεσμός για τη Ρόδο το “Nick Galis International Tournament”

Να γίνει θεσμός για τη Ρόδο  το “Nick Galis International Tournament”

Να γίνει θεσμός για τη Ρόδο το “Nick Galis International Tournament”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6930 ΦΟΡΕΣ

Η οργανωτική επιτροπή του “Nick Galis International Tournament” ανακοινώνει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της Ρόδου, οι αθλητικές διοργανώσεις Galis Basketball Events ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στο νησί μας το “Nick Galis International Tournament” από τις 15 έως 17 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας με την συμμετοχή τριών ιστορικών υπερδυνάμεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ προσδίδοντας τεράστια αθλητική και τουριστική προβολή στο νησί μας.

Όσον αφορά κάποιες απορίες που λογικά δημιουργήθηκαν, δηλώνουμε ότι επιδίωξή μας ήταν να γίνει το τουρνουά με τέσσερις ομάδες προτείνοντας τον Κολοσσό κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όμως η πλειοψηφία των συμμετεχόντων σωματείων τις απέρριψε με τη λογική εξήγηση ότι το συγκεκριμένο τουρνουά πρέπει να είναι pre-season tournament προετοιμασίας τους με ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας για να είναι αγωνιστικά έτοιμες για το αντίστοιχο πρωτάθλημα που θα αρχίσει δύο εβδομάδες μετά τη διοργάνωσήμας.


Ευχαριστούμε τον Κολοσσό για την έως τώρα βοήθειά του κι ελπίζουμε σε μία μελλοντική συνεργασία για το καλό του μπάσκετ και της Ρόδου γενικότερα. Τέλος ευχαριστούμε για την έως τώρα στήριξη τους τον δήμο Ρόδου και την ΔΕΡΜΑΕ, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ένωση ξενοδόχων Ρόδου και το ξενοδοχείο Rodos Palace. Ευχόμαστε όλοι οι φίλοι του αθλητισμού να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα στο γήπεδο ή και στην τηλεόραση βοηθώντας έτσι να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.