Evrima: Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο του ξενοδοχειακού κολοσσού Ritz-Carlton για πρώτη φορά στη Ρόδο

Evrima: Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο του ξενοδοχειακού κολοσσού Ritz-Carlton για πρώτη φορά στη Ρόδο

Evrima: Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο του ξενοδοχειακού κολοσσού Ritz-Carlton για πρώτη φορά στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6289 ΦΟΡΕΣ

Καταπλέει στις 5 Σεπτεμβρίου μεταφέροντας «κροίσους» τουρίστες

Στη Ρόδο καταπλέει τον επόμενο μήνα και μάλιστα για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο - yacht με το όνομα “Evrima” του κολοσσού στον τομέα της φιλοξενίας Ritz-Carlton.

Πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η βιομηχανία των πολυτελών σκαφών, καθώς το κρουαζιερόπλοιο, μήκους 190 μέτρων, που έχει το ελληνικό όνομα “Evrima” διαθέτει 149 μεγάλες σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως και 298 επισκέπτες, ενώ μεταφέρει και πλήρωμα που ανέρχεται στα 246 άτομα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το κρουαζιερόπλοιο - yacht θα καταπλεύσει για πρώτη φορά στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ έχει προγραμματίσει συνολικά τρεις προσεγγίσεις στη Ρόδο και συγκεκριμένα θα βρίσκεται στο λιμάνι μας στις 24 και στις 29 του μήνα.

Το “Evrima” κατασκευάστηκε στην Ισπανία στις αρχές της δεκαετίας και είναι το πρώτο από τα τρία αδερφά πλοία που παρήγγειλε η φημισμένη αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων.

Να σημειωθεί πως τα άλλα δύο yacht του στόλου Ritz-Carlton βρίσκονται ακόμη υπό κατασκευή και αναμένεται να παραδοθούν το 2024 και το 2025, αντίστοιχα. Και τα τρία πλοία θα είναι επίσης διαθέσιμα και προς ιδιωτική ναύλωση.

Όλα τα δωμάτια λοιπόν είναι σουίτες και κάθε σουίτα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι και ψηλές οροφές που στο σύνολο δημιουργούν μία αίσθηση άνεσης και ελευθερίας. Εκτός από τις μεγάλες σουίτες, μπορεί κανείς να επιλέξει μία από εκείνες που διαθέτουν σοφίτα οι οποίες προσφέρουν χώρο σε δύο ορόφους.

Αν πρόκειται για οικογενειακή απόδραση, δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού δύο γειτονικών σουιτών και η δημιουργία ενός μεγάλου, ανοιχτού διαμερίσματος.

Φυσικά υπάρχουν τα king-size κρεβάτια της φίρμας, τα μπάνια με διπλό νιπτήρα και τα κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ηχομόνωση των τοιχωμάτων ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των ενοίκων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, η οποία κυμαίνεται από επτά έως 10 ημέρες.

Επί του πλοίου, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν υψηλές υπηρεσίες ευεξίας και να γευτούν μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο που διαθέτει.

Επίσης ορχιδέες σπάνιας ποικιλίας διακοσμούν τον χώρο, εκλεκτή σαμπάνια σερβίρεται στο μπαρ, ενώ ρολόγια Cartier και τσάντες Chanel πωλούνται στη μπουτίκ του πλοίου, το οποίο επίσης διαθέτει χώρο μασάζ και αίθουσα σπα με ξαπλώστρες που προσφέρουν θέα προς τη θάλασσα.

Όσον αφορά στις τιμές, αυτές ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες για παράδειγμα ένα επταήμερο ταξίδι στην Καραϊβική με το “Evrima” ξεκινά από 5.100 δολάρια ανά άτομο σε σουίτα 2 ατόμων.

(Πηγή για τις φωτογραφίες: Ritz-Carlton Yacht Collection)

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού