Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στις έρευνες για τον αγνοούμενο στην Κρητηνία

Ειδικά εκπαιδευμένος  σκύλος στις έρευνες για  τον αγνοούμενο στην Κρητηνία

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στις έρευνες για τον αγνοούμενο στην Κρητηνία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3887 ΦΟΡΕΣ

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έχει έρθει στο νησί μας και συμμετέχει στις έρευνες που διεξάγονται στην Κρητηνία για τον 88χρονο Γιάννη Παπαθεοδωράκη που αγνοείται από τις 14 Αυγούστου από την περιοχή αυτή.

Δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες συνεχίζουν να γίνονται και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά αφού κανένα ίχνος του ηλικιωμένου δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αίτημα των αστυνομικών του Τμήματος Ιαλυσού που προΐστανται στις έρευνες, προχθές ήρθε στο νησί μας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για να συνδράμει στις έρευνες.

Τόσο προχθές όσο και χθες η όλη περιοχή της Κρητηνίας ελέγχθηκε για ακόμη μία φορά διεξοδικά, και ελέγχθηκαν όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια που θα μπορούσαν να ισχύουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά από κλιμάκιο της αστυνομίας που ηγείται των ερευνών, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και έμπειρων εθελοντών και πλέον και του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Ο Γιάννης Παπαθεοδωράκης πάσχει από άνοια και έχει και προβλήματα όρασης. Έχει ύψος 1,60, πράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ πουκάμισο σε χρώματα μπλε και λευκό, μαύρο τζιν παντελόνι και σαγιονάρες.

Σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνισή του γίνεται και από τη Γραμμή Ζωής “Silver Alert”. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν, τον ηλικιωμένο συμπολίτη μας είδαν περίπου στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου 2023 στη στάση του λεωφορείου του χωριού, ενώ υπήρχε και η πληροφορία ότι δύο ώρες αργότερα εθεάθη στην άλλη πλευρά της Κρητηνίας.

Όλες οι πληροφορίες ελέγχθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών