Δημήτρης Μίχαλος: «Οι εκδηλώσεις με τις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα είναι κορυφαίες»

Δημήτρης Μίχαλος: «Οι εκδηλώσεις με τις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα είναι κορυφαίες»

Δημήτρης Μίχαλος: «Οι εκδηλώσεις με τις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα είναι κορυφαίες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1898 ΦΟΡΕΣ

Στη σημασία και την καλλιτεχνική αξία του Γιάννη Αγγελάκα και των συναυλιών που διοργανώνονται, αναφέρεται με σχετική επιστολή του ο καλλιτεχνικός διευθυντής Φεστιβάλ του δήμου Νισύρου κος Δημήτρης Μίχαλος.

Επισημαίνει ο ίδιος συγκεκριμένα: «Γιατί θεωρώ κορυφαία στιγμή στο Φεστιβάλ Νισύρου και στο νέο πρόγραμμα του ΔΟΠΑΡ τις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα.

Γιατί πέρα από το εκρηκτικό του live o Γιάννης Αγγελάκας αναδεικνύει τον αντικομφορμιστικό του ρόλο μέσα από τη μουσική και τους στίχους του. Αποτελεί μία καθαρή φωνή αντίθεσης σε κοινωνικές αδικίες και ανομίες.

Οι στίχοι του, γεμάτοι λυρισμό, πολλές φορές γίνονται μία κατακραυγή για τις κοινωνικές ανισότητες, προκαλώντας βαθύ προβληματισμό.

Η στάση του αντανακλά τη βαθύτερη σχέση του με τον κόσμο και την προσπάθειά του να επηρεάσει θετική αλλαγή μέσα από την τέχνη και την πράξη, καθιστώντας τον παράδειγμα δημιουργού που προωθεί ανατρεπτικές ιδέες και κοινωνική συνείδηση.

O Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C χθες, ημέρα Τετάρτη ήταν στο Ηφαίστειο Νισύρου και αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στην παραλία Μασσάρων δίπλα στο Χαράκι με ελεύθερη είσοδο.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας