Συγκροτήθηκε το τεχνικό συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Συγκροτήθηκε το τεχνικό συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Συγκροτήθηκε το τεχνικό συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1620 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου το τεχνικό συμβούλιο Δημοσίων Έργων περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις Περιφερειακές Ενότητες Δωδεκανήσου.

Το συμβούλιο είναι επταμελές και η θητεία του θα είναι τριετής δηλαδή θα τερματιστεί στις 30 Αυγούστου του 2025. Η απόφαση του περιφερειάρχη αναφέρει τα εξής:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τη συγκρότηση τεχνικού συμβουλίου περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητος Δωδεκανήσου (Ρόδος), από τα εξής μέλη:

1. Λυμπερόπουλος Νικόλαος, πολιτικός μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Γεωργίου Κωνσταντίνο, ειδικότητα πολιτικό μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.

2. Παπαϊωάννου Ιωάννης, τοπογράφος μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Ζουμπά Αντώνη πολιτικό μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.

3. Χατζή-Σούλη Αναστασία, πολιτικός μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Χατζηνικόλα Αντώνιο, τοπογράφο μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους του δήμου Ρόδου.

4. Μαυρομάτης Γεώργιος, νομικός, Νομική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, ΠΝΑ, με αναπληρωτή την Ταρασλιά Ευαγγελία, νομικός, Νομική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, ΠΝΑ.

5. Γιαννικουρής Αντώνιος, αρχιτέκτων μηχανικός, με αναπληρωτή τον Οικονόμου Νικόλαο, πολιτικό μηχανικό, ως εκπροσώπους του Τ.Ε.Ε.

6. Παπαοικονόμου Βασίλειος, δημοτικός σύμβουλος δήμου Ρόδου με αναπληρωτή τον Δράκο Στέφανο, αντιδήμαρχο δήμου Ρόδου ως εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' βαθμού.

7. Καλοπήτας Ανδρέας, με αναπληρωτή τoν Κορκίδα Ανδρέα, ως εκπροσώπους πανελληνίων εργοληπτικών Οργανώσεων.

Επιπλέον:
• Στις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα μελετών, συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ο προϊστάμενος Διευθύνσεως Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, ο οποίος αναπληρώνεται από τον νόμιμο αναπληρωτή του.

• Στις περιπτώσεις που κρίνονται ζητήματα χορηγήσεως ή αναθεωρήσεως των εμπειροτεχνικών εργοληπτικών βεβαιώσεων συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου, ως εκπρόσωπος του κλάδου, ο Ζαμπελάκης Γεώργιος του Ελευθερίου, με αναπληρωτή τον Παπακώστα Κωνσταντίνο του Δημητρίου.

Πρόεδρος του συμβουλίου ορίζεται o Λυμπερόπουλος Νικόλαος, με αναπληρωτή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη. Γραμματέας του συμβουλίου ορίζεται ο Μιχαηλίδης Κυριάκος μηχανικός Τ.Ε. στην ΔΤΕ Δωδεκανήσου με αναπληρωτή τον Σάββενα Σταύρο, εργοδηγό, στη ΔΤΕ Δωδεκανήσου.

Η θητεία των μελών και του γραμματέα του συμβουλίου είναι διετής από την ημερομηνία της παρούσης αποφάσεως δηλαδή μέχρι την 30-08-2025, σύμφωνα με το άρ. 4 παρ. 2 του Π.Δ.7/2013».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς