Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού 36χρονου ναύτη κοντά στο Καστελλόριζο

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού 36χρονου ναύτη κοντά στο Καστελλόριζο

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού 36χρονου ναύτη κοντά στο Καστελλόριζο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8327 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι συντονισμένες έρευνες που πραγματοποιούνται από προχθές κοντά στο Καστελλόριζο, για τον εντοπισμό ενός 36χρονου αλλοδαπού από τις Φιλιππίνες ναύτη που επέβαινε σε εμπορικό πλοίο μεταφοράς κοντέινερ και αγνοείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τον Πλοίαρχο του φορτηγού πλοίου «CONTSHIP OAK» σημαίας Λιβερίας, για την απουσία 36χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος του πλοίου, με ειδικότητα εφαρμοστή, κατά την διάρκεια πλου το πλοίου, στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της νήσου Μεγίστης. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από την Μάλτα με προορισμό την Τουρκία.

Υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν άμεσα έρευνες προς εντοπισμό του και δεσμεύτηκαν παραπλέοντα πλοία, ενώ απέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, από ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) παραπλέοντα πλοία και ένα (01) ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά μέχρι τώρα, αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στο Καστελλόριζο από την ΠνΑι μέσω της εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου

Τουρισμός: H Eλλάδα κερδίζει πόντους στην επιμήκυνση της σεζόν

Δρομολόγια προς Καστελλόριζο από τη Dodekanisos Seaways

Μήνυμα Δένδια από το Καστελόριζο για το Πάσχα: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»

Ο Νίκος Δένδιας κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της Κυράς της Ρω

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες