Συναντήθηκαν μετά από σαράντα χρόνια

Συναντήθηκαν μετά από σαράντα χρόνια

Συναντήθηκαν μετά από σαράντα χρόνια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8878 ΦΟΡΕΣ

Οι απόφοιτοι των λυκείων της πόλης

Χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά και πολλή συγκίνηση, κυριάρχησαν προχθές το βράδυ στη συνάντηση, μετά από 40 ολόκληρα χρόνια, των αποφοίτων λυκείων της πόλης της Ρόδου!

Και μπορεί συμμαθητές και συμμαθήτριες να μην κάθισαν ξανά στα σχολικά τους θρανία, είχαν όμως τόσα να θυμηθούν και να αναπολήσουν που ο χρόνος δεν περίσσεψε!

Η συνάντηση είχε καθοριστεί στο “TENNIS CAFE”, στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α στο Καρακόνερο και καλεσμένοι ήταν όλοι οι απόφοιτοι των λυκείων της πόλης μας (Καζούλλειο, Βενετόκλειο και Επαγγελματικό –Τεχνικό), τη χρονιά του 1983! Ακόμη και οι διοργανωτές αυτού του reunion, δεν περίμεναν, ίσως, να υπάρξει τόσο μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στην προχθεσινή βραδιά.

Και μπορεί οι περισσότεροι τουλάχιστον, να κατοικούν στη Ρόδο όμως μετά από 40 χρόνια (1983-2023), πάντα έχεις να πεις και να θυμηθείς πράγματα, περιστατικά και αναμνήσεις από περιόδους όπου η ανεμελιά και η ξενοιασιά κυριαρχούσαν στην καθημερινότητά σου! Αυτές οι στιγμές, όπως άλλωστε και η προχθεσινή βραδιά πλέον, έχουν χαραχτεί για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά όλων των συμμαθητών/τριών!

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών