Αλέξανδρος Κολιάδης: «Θέλουμε έναν δήμο με ανοιχτές πόρτες να μπορεί να τον επισκέπτεται ο κόσμος και να συνομιλεί με τη δημοτική αρχή»

Αλέξανδρος Κολιάδης: «Θέλουμε έναν δήμο με ανοιχτές πόρτες να μπορεί να τον επισκέπτεται ο κόσμος και να συνομιλεί με τη δημοτική αρχή»

Αλέξανδρος Κολιάδης: «Θέλουμε έναν δήμο με ανοιχτές πόρτες να μπορεί να τον επισκέπτεται ο κόσμος και να συνομιλεί με τη δημοτική αρχή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11391 ΦΟΡΕΣ

Σαφείς αιχμές εναντίον του Αντώνη Καμπουράκη, για την πολιτική του κλειστού Δήμου που εφάρμοσε τα χρόνια της θητείας του, άφησε -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης.

«Θέλουμε ένα Δημαρχιακό Μέγαρο με ανοιχτές πόρτες, να μπορεί να το επισκέπτεται ο κόσμος και να μπορεί να συνομιλεί με τη δημοτική αρχή» ανέφερε, σημειώνοντας ότι η μεγάλη δυσκολία επικοινωνίας των πολιτών με το δήμαρχο τα τελευταία χρόνια ήταν ένα γεγονός που τον προβλημάτισε ιδιαίτερα.

*Επιβεβαίωσε τις καταγγελίες περί απειλών, πιέσεων και εκφοβισμού των υποψηφίων συμβούλων του, κατά την κατάρτιση του συνδυασμού, ευχαριστώντας όσους τις αψήφησαν, κλείνοντας μάτια και αυτιά.

«Η τοξικότητα δεν μας αρμόζει» είπε, τονίζοντας ότι εκλογές κάνουμε, τίποτα παραπάνω.

*Αναφερόμενος στον Σάββα Διακοσταματίου και τη μη ευόδωση των προσπαθειών που έγιναν για την προσέγγιση των δύο παρατάξεων, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αποδεχθεί την πρότασή του για διαμοιρασμό του δημαρχιακού θώκου.

«Δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε από τη στιγμή που πρότεινε εναλλαγή του δημαρχιακού θώκου ανά 2,5 χρόνια. Θέλω να διαφυλάξω τα όσα διαμείφθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες, ωστόσο κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ενώ συνεχίζονταν οι συζητήσεις παρουσία και του Βάϊου Καλοπήτα, ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ ότι συνέπραξε με τον Αντώνη Καμπουράκη.

Σ’ ότι αφορά στη σύμβαση των Πηγών Καλλιθέας, την οποία αρνήθηκε να υπογράψει, γεγονός που οδήγησε και στην αποχώρησή του από τη δημαρχιακή αρχή, ανέφερε ότι η υπογραφή μιας σύμβασης είναι σημαντική.

«Όταν για τη συγκεκριμένη σύμβαση ο νομικός σύμβουλος εκφράζει τις αντιρρήσεις του, όταν εκδιώκονται δύο άτομα, η Στεφανία Στάγκα και ο Μιχάλης Συκόφυλλος, διεθύνουσα σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ αντίστοιχα, επειδή αρνήθηκαν να υπογράψουν, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά» τόνισε, προσθέτοντας ότι για τη σύμβαση στις Πηγές Καλλιθέας, αλλά και για άλλες συμβάσεις θα ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες.

Για τις συμβάσεις στην Κοιλάδα των Πεταλούδων, ο κ. Κολιάδης είπε ότι δεν υπέγραψε ούτε μία, διαψεύδοντας το δήμαρχο.

«Οι συμβάσεις είχαν υπογραφεί από το 2017 και για την παράτασή τους τις έστειλα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο τις απέρριψε. Αποδείχθηκε ότι καλώς πράξαμε και τις στείλαμε για έλεγχο, γιατί προφανώς δεν ήταν σύννομες. Από τον Αλεξάνδρο Κολιάδη δεν υπεγράφη ούτε μία σύμβαση» κατέληξε.

 

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών