ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο: Ενότητα δεν είναι τα ανταλλάγματα και τα συμφέροντα

ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο: Ενότητα δεν είναι τα ανταλλάγματα και τα συμφέροντα

ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο: Ενότητα δεν είναι τα ανταλλάγματα και τα συμφέροντα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4715 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής της παράταξης "ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο" κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για "ανταλλάγματα" και "συμφέροντα". Συγκεκριμένα, στην ανακοινωση του ο κ. Κολιάδης αναφέρει: 

Η παράταξή μας έχει δηλώσει και έχει αποδείξει στην πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα ότι θέλει να κάνει έναν καθαρό, έντιμο και δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα.

Κάποια πράγματα όμως δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα, γιατί το οφείλουμε πρώτα απ΄όλα στους ανθρώπους που πορεύονται μαζί μας με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες.Ο απερχόμενος δήμαρχος της Ρόδου στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής του, μίλησε προσχηματικά για ενότητα και αποβολή της τοξικότητας όταν ο ίδιος είναι εκείνος που καλλιεργεί αυτό το νοσηρό κλίμα.Το αληθινό πρόσωπο και οι πραγματικές του προθέσεις, φάνηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα και ακριβώς την ίδια τακτική ακολούθησε και στην εκδήλωση της παράταξής του, αφού αφιέρωσε σχεδόν την μισή του ομιλία (1030 από τις 3050 λέξεις) εξυβρίζοντας τους ανθυποψηφίους του για τον Δήμο Ρόδου και τα μέλη των παρατάξεών τους.


Σε εμάς δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η στάση του αλλά προσβάλλει τους εκατοντάδες Ροδίτες υποψηφίους συμβούλους των υπολοίπων παρατάξεων που εκτίθενται σε μια δημοκρατική διαδικασία, εκτός κι αν ο απερχόμενος δήμαρχος δεν αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα παρά μόνο στα μέλη της δικής του παράταξης.Εμείς δεν θα σπαταλήσουμε ούτε μια λέξη πλέον για να δημιουργήσουμε τοξικότητα και διχασμό. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ροδιακού λαού.

Από το γραφείο τύπου της παράταξης

ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς