Αναβολή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Αναβολή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Αναβολή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 504 ΦΟΡΕΣ

Την αναμενόμενη απόφαση να αναβάλει όλους τους αγώνες της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τα θλιβερά γεγονότα με την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας δεν επιτρέπουν φυσικά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και όλα τα παιχνίδια θα οριστούν εκ νέου το επόμενο διάστημα από τη διοργανώτρια αρχή.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΟ αναφέρει σε ανακοίνωση τα εξής: «Λόγω των γεγονότων που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η αναβολή γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 11 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου λόγω ανωτέρας βίας, η οποία έγκειται στις φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και οι οποίες έχουν προκαλέσει καταστροφές τόσο στις υποδομές, όσο και σε γήπεδα όλης της χώρας».

Ο μόνος αγώνας που έγινε χθες ήταν της Ελλάς Σύρου με τον ΑΕΡΑ μιας και η ομάδα του νησιού μας είχε ταξιδέψει ήδη στη Σύρο και έτσι το παιχνίδι δεν θα μπορούσε ν’ αναβληθεί.

Οι ομάδες του νησιού μας καθώς και όλες οι υπόλοιπες της κατηγορίας, διαφοροποιούν πλέον τα πλάνα τους και ετοιμάζονται πλέον για την επόμενη εβδομάδα όπου αναμένεται να οριστούν τα παιχνίδια της πρεμιέρας.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης