Εγκρίθηκαν από την περιφέρεια πιστώσεις για πολιτιστικές δράσεις

Εγκρίθηκαν από την περιφέρεια πιστώσεις για πολιτιστικές δράσεις

Εγκρίθηκαν από την περιφέρεια πιστώσεις για πολιτιστικές δράσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1298 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι εξειδικεύσεις πιστώσεων που αφορούν δράσεις πολιτισμού στον νομό Δωδεκανήσου ύψους 86.180 ευρώ.

Η απόφαση αφορά τα εξής:
- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 12.400 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον δήμο Ρόδου του «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ-Αφιερωμένο στην κλασική μουσική, την φωτογραφία και το σινεμά» από 18 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023 στη Ρόδο. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για μέρος των καλλιτεχνικών δαπανών για δύο συναυλίες και για εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια μουσικής στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 12.400 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον δήμο Ρόδου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και την Mozarteum Hellas εκδήλωσης με θέμα “COSTA VIOLIN” έκθεση και κονσέρτο με το βιολί του Amadeus Mozart στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης (που θα περιλαμβάνουν οργανωτικές δαπάνες, μετακινήσεις συντελεστών εντός του νησιού της Ρόδου, εκτύπωση εντύπων, διαφήμιση και προώθηση εκδήλωσης στα Μ.Μ.Ε., φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης).

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 12.400 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον δήμο Ρόδου του φεστιβάλ “TREASURE OF HELLAS” στην νήσο Ρόδο από 19 έως 24 Οκτωβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη του Φεστιβάλ και εκτύπωση προωθητικού υλικού για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 6.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον δήμο Μεγίστης και της Ένωσης Ιδεών Γρίφων και Μαθηματικών του «3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ» στο Καστελλόριζο από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού για ήχο, φωτισμό, προβολές κ.λπ. στο πλαίσιο των αναγκών του Φεστιβάλ.

Έγκριση εξειδίκευσης ως προς το συνολικό ποσό των 3.100,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με το Συμβούλιο της Κοινότητας Παραδεισίου δήμου Ρόδου του «2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ» στη νήσο Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για καλλιτεχνικές αμοιβές δύο μουσικών νεανικών σχημάτων για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

- Έγκριση εξειδίκευσης ως προς το συνολικό ποσό των 6.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον δήμο Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του «3ου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ» στη νήσο Ρόδο από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2023.

Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για επιμέλεια – συντονισμό διοργάνωσης σεμιναρίων φωτογραφίας σε μαθητές, βιντεοσκόπηση, φωτογράφιση, μοντάζ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 31.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη διοργάνωση από την ΠΝΑΙ συναυλίας με τον Μάριο Φραγκούλη για τα 35 χρόνια της καριέρας του με τίτλο: «Η ΓΙΟΡΤΗ» στη νήσο Ρόδο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2023. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση της συναυλίας (αμοιβές καλλιτεχνών και λοιπών συντελεστών, μετακινήσεις, διαμονές, ηχοφωτιστική κάλυψη κ.λπ.).

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 2.480,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση από την ΠΝΑΙ με τον δήμο Κάσου συναυλίας με τον Πέτρο Κλαμπάνη στο πλαίσιο του «ΤΖΑΖ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΟΥ» στην νήσο Κάσο στις 7 Σεπτεμβρίου 2023.Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για τις καλλιτεχνικές αμοιβές στο πλαίσιο της συναυλίας.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς