Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1430 ΦΟΡΕΣ

«Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να είναι στα μέτρα μας», είπε ο προπονητής του ΑΕΡΑ Δημήτρης Χρυσόπουλος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» αναφορικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Σύρο με την τοπική Ελλάς (1 – 0). Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα εξής:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι το οποίο έδειχνε να είναι στα μέτρα μας. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ από δικά μας ξεκάθαρα λάθη.

Από εκείνο το σημείο και μετά ήμασταν μία άλλη ομάδα χωρίς ηρεμία και με κακές αποφάσεις. Δοκιμάσαμε ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά παρ’ όλα αυτά δεν βγάλαμε την αντίδραση και την εικόνα που θέλαμε. Μας προβληματίζει το ότι δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο.

Πλέον, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα επόμενα 33 παιχνίδια και να μην παρουσιάσουμε ξανά τα ίδια προβλήματα».

Στην ομάδα υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα αλλά όχι απογοήτευση καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (εντός έδρας) με τον Παναργειακό.

Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Ενσιά ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί. Παραμένει εκτός ο Γκέτσι ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού εδώ και 20 ημέρες το οποίο δεν το έχει ξεπεράσει.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης