Ποινική δίωξη σε 15χρονο για τον βιασμό συνομήλικής του

Ποινική δίωξη σε 15χρονο για τον βιασμό συνομήλικής του

Ποινική δίωξη σε 15χρονο για τον βιασμό συνομήλικής του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8547 ΦΟΡΕΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 15χρονου από τη Νορβηγία για τον βιασμό της συνομήλικής του αλλοδαπής από τη Σουηδία και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος κατηγορούμενος συνοδευόμενος από τον συνήγορο του κ. Γιώργο Κυπραίο προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 15χρονος που αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, κρατείται προκειμένου την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου να προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.

Όπως είναι γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 15χρονη Σουηδέζα και κατήγγειλε ότι ο αλλοδαπός συνομήλικός της είχε έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της δύο φορές χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς με τον 15χρονο κατηγορούμενο, γνωρίστηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω εφαρμογής γνωριμιών του διαδικτύου και καθώς διέμεναν και στο ίδιο ξενοδοχείο έκαναν παρέα.

Την επόμενη μέρα 9 Σεπτεμβρίου η ανήλικη κοπέλα είπε πως ο αλλοδαπός από τη Νορβηγία ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η ίδια πρόσθεσε πως μετά απ’ αυτό διέμειναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και στις 10 Σεπτεμβρίου. δηλαδή προχθές, ο 15χρονος από τη Νορβηγία ήρθε και πάλι σε επαφή ερωτική μαζί της χωρίς τη θέλησή της.

Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ο ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες