Ο αγιασμός στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου

Ο αγιασμός στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου

Ο αγιασμός στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 10634 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου Αγιασμός, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου από τον πατέρα Μαραβέλια, ο οποίος προσκλήθηκε για τον σκοπό αυτό και εξέφρασε την ευλάβειά του για την εκπαιδευτική κοινότητα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σχολική χρονιά.

Από το Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο νέος διευθυντής, κύριος Θωμίδης Βενέτιος, ανέλαβε τα ηνία του σχολείου με δέσμευση και αφοσίωση προς την εκπαιδευτική πρόοδο των μαθητών και ανέπτυξε την προσπάθεια αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων του σχολείου και τη δημιουργία ενός κλίματος αγάπης, αλληλοϋποστήριξης και σεβασμού μεταξύ των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.

Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, η σύμβουλος Φιλολόγων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρία Μουλά Ευαγγελία, που είναι και παιδαγωγικά υπεύθυνη στο Σχολείο μίλησε για τον άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό του σχολείου και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας τη σημασία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

Επιπλέον, η κυρία Μουλά τόνισε την προσπάθεια αλλαγής κουλτούρας του σχολείου, καθιστώντας τον χώρο δημιουργικό, που καλλιεργεί δεξιότητες και αναπτύσσει το δυναμικό των μαθητών μας.

Τον Αγιασμό τίμησε και ο πρώην διευθυντής, κύριος Τσακογιάννης Εμμανουήλ, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του σχολείου κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Οι προσπάθειες αυτές αντικατοπτρίζουν τη συνεχή δέσμευση του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Ρόδου για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των μαθητών του!».

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου