Τ.Ε. Ε.Ο.Κ: Τροποποιήσεις στις προκηρύξεις Ανδρών και Νεανίδων

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ: Τροποποιήσεις στις προκηρύξεις Ανδρών και Νεανίδων

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ: Τροποποιήσεις στις προκηρύξεις Ανδρών και Νεανίδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Σε αλλαγές δύο προκηρύξεων για την πιο εύρυθμη λειτουργία των διοργανώσεων και την ανάδειξη των πρωταθλητών προχώρησε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Κατ’ αρχάς, στους Άνδρες η πρόκριση στο Final Four θα… παιχτεί στις δύο κι όχι στις τρεις νίκες, αναφέροντας το τροποποιητικό άρθρο τα παρακάτω:

«Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) ομίλους, (ένα νοτίου και ένα βορείου συγκροτήματος). Στην α' φάση ο όμιλος του νότιου συγκροτήματος θα διεξαχθεί στις πέντε νίκες ,εάν χρειαστεί 9ος αγώνας αυτός θα οριστεί σε ουδέτερο γήπεδο το οποίο θα αποφασίσει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

Ο όμιλος του βορείου συγκροτήματος θα διεξαχθεί στις πέντε νίκες, εάν χρειαστεί 9ος αγώνας αυτός θα οριστεί σε ουδέτερο γήπεδο το οποίο θα αποφασίσει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη από κάθε όμιλο της κανονικής περιόδου, θα συμμετάσχει στον τελικό της Β φάσης που θα γίνει σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου».

Λόγω του μικρού αριθμού συμμετοχών στις Νεανίδες, η προκήρυξη άλλαξε κι αναφέρει τα παρακάτω όσον αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά:

«Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (3) φάσεις, ως εξής:
Α) Α’ φάση- Κανονική περίοδος:
Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε δύο (2) ομίλους, ένα (1) νοτίου συγκροτήματος και ένα (1) βορείου συγκροτήματος. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στο τέλος θα καταρτιστεί βαθμολογία του κάθε ομίλου.

Β) Β’ φάση- Play off:
Oι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα παίξουν μεταξύ τους στις 2 νίκες ως εξής: O 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο. Στην φάση αυτή δεν μεταφέρεται η βαθμολογία και τα παιχνίδια που έγιναν στην Α φάση Οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο που θα κατακτήσουν τις 2 νίκες θα πάρουν μέρος στο FF. Πρώτη σε κάθε όμιλο θα είναι η ομάδα που είχε την υψηλότερη βαθμολογία στην Α’ φάση.

Γ) Γ’ φάση- Final Four
Η γ’ φάση θα είναι Final Four και θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. Σ’ αυτή θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο.

Τα ζεύγη των δύο ημιτελικών θα είναι: Α1-Β2 και Β1-Α2 και πρωταθλήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί η νικήτρια του τελικού. Δεν θα υπάρξει Μικρός τελικός. Το σωματείο που θα αναλάβει μετά από έγκριση της ΤΕ Δωδεκανήσου το Final Four, θα πρέπει να μεριμνήσει για ώρες προπονήσεων των ομάδων που θα συμμετέχουν στο FF στο γήπεδο διεξαγωγής του FF».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων