Προσπάθειες αναβάθμισης του Αγροτικού Ιατρείου Γενναδίου

Προσπάθειες αναβάθμισης του Αγροτικού Ιατρείου Γενναδίου

Προσπάθειες αναβάθμισης του Αγροτικού Ιατρείου Γενναδίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1947 ΦΟΡΕΣ

Προσελήφθησαν 3 νέοι γιατροί

Με στόχο να αναβαθμιστεί το Ιατρείο του Γενναδίου και να αποτελέσει ένα πολυδύναμο Kέντρο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει έκτακτα περιστατικά υγείας στην ευρύτερη περιοχή, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι όπου οι ανάγκες αυξάνονται, πραγματοποιήθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες, των τοπικών μας φορέων τρεις νέες προσλήψεις γιατρών στην περιοχή.

Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει αμέσως μετά την τοποθέτηση των γιατρών να υπάρχει 24ωρη κάλυψη και λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου, έτσι ώστε ν’ αντιμετωπίζονται τα περιστατικά με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου κος Θανάσης Θανασιάς, ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και καθυστερήσεις των τελευταίων ετών, έπειτα από συντονισμένες παρεμβάσεις που έγιναν τόσο από την αρμόδια ΔΥΠΕ όσο και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Μιχάλη Σοκορέλο και ολοκληρώθηκε η πρόσληψη και η διαδικασία τοποθέτησης τριών γιατρών στο Αγροτικό Ιατρείο του Γενναδίου.

Συνολικά, με τους γιατρούς που έχουν τοποθετηθεί στα ιατρεία της Απολακκιάς και της Κατταβιάς η δύναμη του Αγροτικού Ιατρείου Γενναδίου θα φθάνει τα 5 άτομα, γεγονός που θα επιτρέψει τη λειτουργία του σε 24ωρη βάση.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»