Οικογένεια Ρομά εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και... σήκωσε την ταμειακή μηχανή

Οικογένεια Ρομά εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και... σήκωσε την ταμειακή μηχανή

Οικογένεια Ρομά εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και... σήκωσε την ταμειακή μηχανή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5400 ΦΟΡΕΣ

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί και στην περιοχή του Φαληρακίου, καθώς το απόγευμα της Τρίτης, σημειώθηκε μία ακόμα κλοπή μέσα από μικρό τουριστικό κατάστημα από το οποίο οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν όλο το ποσό που είχε μέσα η ταμειακή μηχανή, το οποίο υπολογίζεται στα 150 ευρώ.

Στο σημείο κλήθηκε κι έφθασε λίγο αργότερα η αστυνομία, στελέχη της οποίας διαπίστωσαν βλέποντας το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες, ότι στο κατάστημα εισήλθε λίγο νωρίτερα μια γυναίκα ρομά με το μικρό της παιδί. Η ίδια κατευθύνθηκε στο εσωτερικό και ζήτησε ένα συγκεκριμένα καθαριστικό. Προφασιζόμενη ότι δεν το έβρισκε,

κάλεσε την ιδιοκτήτρια του καταστήματος (η οποία βρισκόνταν μόνη της στην επιχείρηση) να την βοηθήσει, έτσι ώστε να την αποσπάσει την προσοχή από το ταμείο. Την ώρα εκείνη άλλο μέλος της οικογένειας εισέβαλε μέσα και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάφερε ν’ αρπάξει ό,τι είχε και δεν είχε μέσα η ταμειακή μηχανή.


Η ιδιοκτήτρια όταν κατάλαβε τι συνέβαινε άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς, όλοι μαζί έτρεξαν, επιβιβάστηκαν στο αγροτικό αυτοκίνητο και έφυγαν με κατεύθυνση προς τις Καλυθιές. Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό και οι κάτοικοι της περιοχής το τελευταίο διάστημα ζητούν επιτέλους να υπάρξει αστυνόμευση τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα προκειμένου να μειωθούν στο ελάχιστο τα περιστατικά αυτά.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου