Δ. Τσίκκης: Τα μεγάλα έργα της δημαρχίας Καμπουράκη έχουν δρομολογηθεί και θα φανούν στην επόμενη θητεία

Δ. Τσίκκης: Τα μεγάλα έργα της δημαρχίας Καμπουράκη έχουν δρομολογηθεί και θα φανούν στην επόμενη θητεία

Δ. Τσίκκης: Τα μεγάλα έργα της δημαρχίας Καμπουράκη έχουν δρομολογηθεί και θα φανούν στην επόμενη θητεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1533 ΦΟΡΕΣ

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στον Αρχάγγελο και η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη κάνει πράξη ένα έργο που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης στον Αρχάγγελο, ένα έργο πνοής παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ρόδου κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δ. Τσίκκης ανέφερε τα εξής: «Οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, ξεκίνησαν και πρόκειται για την ολοκληρωτική αντικατάσταση στον οικισμό, ένα έργο προϋπολογισμού 3,5 εκ ευρώ, που χρηματοδοτείται 100% από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης».

Το πρώτο τμήμα των εργασιών προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Νέα σύγχρονα δίκτυα νέες παροχές θα καταλήξουν σε όλα τα κτήρια και θα βελτιώσουν την ποιότητα του νερού που καταλήγει στις βρύσες των καταναλωτών.

Οι πολίτες δε θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Είναι μία δαιδαλώδης διαδικασία. Είναι μεγάλα έργα υποδομών που εκτελούμε για τις επόμενες γενιές. Εμείς σαν δημοτική αρχή έχουμε εντάξει σε αναπτυξιακά προγράμματα έργα ύψους 23 εκ ευρώ.

Αυτό το έργο θα λύσει το σοβαρό πρόβλημα του Αρχαγγέλου, γιατί υπάρχουν μέρες που μπορεί να μην έχουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις νερό για ολόκληρη μέρα, λόγω των πολλών βλαβών ταυτόχρονα.

Θα είναι σε μία απόσταση περίπου 23 χλμ εκσκαφές και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου. Αναφορικά με την εκ νέου υποψηφιότητά του με την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη “Με δύναμη για τη Ρόδο”, ο κ. Τσίκκης υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Είμαι εκ νέου υποψήφιος με τον Αντώνη Καμπουράκη.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Ροδιακός λαός θα μας τιμήσει και για δεύτερη θητεία ώστε η δημοτική αρχή να ολοκληρώσει τα έργα, γιατί πολλά βρίσκονται στη φάση των διαγωνισμών.

Ας μην ξεχνάμε ότι χάσαμε περίπου 2.5 χρόνια από την πανδημία, όπου δεν γινόταν τίποτα απολύτως. Εάν με τιμήσει ο Ροδιακός λαός με την ψήφο του, είμαι έτοιμος να προσφέρω με το ίδιο σθένος και με το ίδιο πείσμα το λιθαράκι μου.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μεγάλωσα σε μία οικογένεια αυτοδιοικητική. Είναι μία γιορτή οι εκλογές. Θα δοθεί μεγάλη μεγάλη μάχη μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και είναι καθαρά επιλογή των πολιτών της Ρόδου ποιους θα εκλέξει για να τον εκπροσωπήσουν την επόμενη πενταετία και με το χέρι στην καρδιά να κρίνουν ποιος μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών