Καλές θέσεις για Ντάλα/Χατζηνικολάου και Μάτιου/Τριανταφυλλίδη στην Κρήτη

Καλές θέσεις για Ντάλα/Χατζηνικολάου  και Μάτιου/Τριανταφυλλίδη στην Κρήτη

Καλές θέσεις για Ντάλα/Χατζηνικολάου και Μάτιου/Τριανταφυλλίδη στην Κρήτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1013 ΦΟΡΕΣ

Την 6η θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στο Ηράκλειο Κρήτης κατέλαβαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο beach volley, Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ ο Ιάσων Κανέλλος με τον Γιώργο Τερζόγλου ολοκλήρωσαν και αυτοί τις υποχρεώσεις τους με την κατάληψη της 8ης θέσης.

Στον αγώνα για τις θέσεις 5-6 οι Έλληνες πρωταθλητές ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Σέρβους Κόλαριτς/Κλάσνιτς με 2-0 (21-19, 21-19) σετ. Νωρίτερα, Κανέλλος και Τερζόγλου δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Κροάτες Ζελένικα/Σκόριν και γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-15, 21-19) σετ.


Όσον αφορά τις Γυναίκες, την 4η θέση πήραν οι Διονυσία Μάτιου/Λίζα Τριανταφυλλίδη. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρέθηκαν ένα βήμα πριν το βάθρο, ωστόσο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Καρτερού, γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-10, 21-17) σετ από τις Γαλλίδες Βιεϊρά/Σαμερό.

Την 8η θέση κατέλαβαν οι νεαρές Ελένη Αλεξόγλου και Μυρτώ Πασχαλάκη στην πρώτη τους εμφάνιση σε διεθνής διοργάνωση κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη στον αγώνα για τις θέσεις 7-8 ηττήθηκε από τις Κύπριες Γκουσάροβα/Νύστρομ με 2-0 (21-11, 21-09) σετ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.