Εντατικοί ρυθμοί για τη διοργάνωση της 9ης ποδηλατικής «Ανάβασης Πανορμίτη»

Εντατικοί ρυθμοί για τη διοργάνωση  της 9ης ποδηλατικής «Ανάβασης Πανορμίτη»

Εντατικοί ρυθμοί για τη διοργάνωση της 9ης ποδηλατικής «Ανάβασης Πανορμίτη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Μόνον δέκα μέρες έχουν μείνει για τη διεξαγωγή στη Σύμη άλλου ένα ποδηλατικού αγώνα που αγαπήθηκε από τους αθλητές και τις αθλήτριες των νησιών μας τα τελευταία χρόνια.

Για ένατη χρονιά, λοιπόν, ο Έλαφος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την «Ανάβαση Πανορμίτη» για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης σε όλες τις κατηγορίες, φυσικά και τις αναπτυξιακές.


Στις 30 Σεπτεμβρίου τα σωματεία από τη Ρόδο και την Κω θα δώσουν το ραντεβού τους στο πανέμορφη νησί μας με σκοπό ν’ απολαύσουν πάνω απ’ όλα τη συμμετοχή. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μεγάλο ρόλο για την επιτυχία θα παίξει η μετακίνηση, με τους διοργανωτές να εξασφαλίζουν ό,τι καλύτερο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι αποστολές.


Όσο για τη διαμονή, είναι δωρεάν και προσφέρεται από την Ιερά Μονή Πανορμίτη. Τα προηγούμενα χρόνια το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο «Παναγιά Σκιαδενή» εξυπηρετούσε και για τη μεταφορά των ποδηλάτων, όμως φέτος δεν εκτελεί δρομολόγια προς και από τη Σύμη.


Παρόλα αυτά, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να φτάσουν εκεί οι αποστολές εγκαίρως, ενώ σχετικώς με την επιστροφή, δεν είναι ακόμη σίγουρο αν η αναχώρηση θα γίνει από το λιμανάκι του Πανορμίτη ή από κεντρικό λιμάνι του νησιού.
*Να σημειώσουμε ότι τον αγώνα διοργανώνει ο Έλαφος με τη συνεργασία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου, της Ιεράς Μονής Πανορμίτη και του δήμου Σύμης,


Σ’ αυτόν έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν αθλητές-αθλήτριες στις κατηγορίες των Μάστερς Ανδρών-Γυναικών, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Μίνι Μεγάλων. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξή της.


Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η Ιερά Μονή Πανορμίτη, με τις αποστάσεις ανά κατηγορία να είναι οι παρακάτω: Μάστερ, Παίδων-Κορασίδων 11,8χλμ., Παμπαίδων –Παγκορασίδων 5χλμ., Μίνι μεγάλα 3χλμ.


Το ενδεικτικό πρόγραμμα:
13:30 : Άνοιγμα Γραμματείας
14:30 : Τεχνικό συνέδριο αρχηγών ομάδων
15:00 : Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ –ΠΑΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
16:20: Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


17:20 : ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
19:00 : Λήξη Αγώνων - Απονομές Επάθλων. Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.


Η συμμετοχή
-Αριθμός αθλητών ανά ομάδα απεριόριστος. Σε αγώνες με συμμετοχή αθλουμένων (Sportive), δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών με ενεργό δελτίο για το 2023 στις επίσημες κατηγορίες που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη. Για την συμμετοχή ενός αθλούμενου (με ή χωρίς δελτίο) απαιτείται η κατάθεση πρόσφατης βεβαίωσης ικανότητας άθλησης, από Ιατρό (καρδιολόγο ή παθολόγο).


-Δηλώσεις Συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Παρασκευή 22.09.2023 και ώρα 21:00 στο email elafoscyclingteam@yahoo.gr. Περάν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.


-Παράβολο Συμμετοχής ΔΩΡΕΑΝ
-Φιλοξενία, Λοιπές Παροχές Διαμονή: Η Ιερά Μονή Πανορμίτη θα φιλοξενήσει δωρεάν όλους τους αθλητές, στις εγκαταστάσεις της Μονής.
Αρχηγοί ομάδων και συνοδοί αθλητών θα καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα διαμονής τους, με κόστος 5 €/κρεβάτι.

Διαβάστε ακόμη

Στην 4η θέση οι Εφοριακοί Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο 5x5

«Ζωντανός» ο Φοίβος Κρεμαστής

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν