Διαγόρας: Να τα δώσουν όλα στην Κρήτη

Διαγόρας: Να τα δώσουν όλα στην Κρήτη

Διαγόρας: Να τα δώσουν όλα στην Κρήτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1025 ΦΟΡΕΣ

Στο Βουζουνεράκειο (έδρα του Ο.Φ. Ιεράπετρας) θα κληθεί όπως φαίνεται να αντιμετωπίσει ο Διαγόρας στον Γιούχτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι Κρητικοί προγραμμάτιζαν να παίξουν στο Παγκρήτιο το οποίο ωστόσο ο αγωνιστικός του χώρος κρίθηκε ακατάλληλος και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει επίσημο παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Κρήτης αναζήτησε και τη λύση του «Γεντί Κουλέ», όμως το γεγονός ότι αγωνίζεται εκεί ο ΟΦΗ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης καθιστά απαγορευτική τη χρησιμοποίησή του. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται εντατικά για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς όπου είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ξεκινώντας έτσι με το δεξί πόδι τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την ομάδα του νησιού μας να έχει ως μεγάλο της στόχο να παίξει χωρίς άγχος.

Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα όλα δείχνουν ότι ο Φέκκας δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση αυτή ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν τόσο ο στρατευμένος Μανιώτης όσο και ο Αντεσίνα Γκάτα που κάνει προσπάθεια για να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του αλλά ίσως δεν προλάβει το παιχνίδι αυτό. Κατά τ’ άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για να αγωνιστούν.

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η πρεμιέρα
Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα με την ΕΡΤ ως εκ τούτου όλα δείχνουν ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής τους, τα μέλη της διοργανώτριας αρχής πήραν τις ακόλουθες αποφάσεις: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 όπου πάρθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:

Τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της διοργανώτριας αναλαμβάνει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης».

Εγκρίθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2024 και για τους δυο ομίλους της Super League 2».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”