Πρώην κοσμοναύτης παραθερίζει στη Ρόδο!

Πρώην κοσμοναύτης  παραθερίζει στη Ρόδο!

Πρώην κοσμοναύτης παραθερίζει στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4046 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο κάνει τις διακοπές του ο Ρώσος πρώην κοσμοναύτης Anton Nikolaevich Shkaplerov. Ο Shkaplerov που είναι βετεράνος τεσσάρων διαστημικών πτήσεων, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο νησί μας όπου παραθερίζει διαμένοντας στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει επισκεφθεί και αρκετές φορές την Κρήτη για την αποκατάστασή του έπειτα από διαστημικές αποστολές, ενώ προ ετών σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό εξύμνησε την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό, στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδος-Ρωσίας.


Μάλιστα έχει ζητήσει να δημιουργηθεί στην Κρήτη ένα μικρό πάρκο, όπου οι κοσμοναύτες και οι αστροναύτες απ’ όλον τον κόσμο, θα έρχονται στην Ελλάδα είτε για αποκατάσταση, είτε με τις οικογένειές τους για διακοπές, και θα έχουν την ευκαιρία να φυτεύουν από ένα δέντρο και συγκεκριμένα ελαιόδεντρο, που είναι το σύμβολο της ειρήνης και της αφθονίας.

Διαβάστε ακόμη

Τουρίστες περιμένουν λεωφορείο σε... στάση ανοιχτή με 40 βαθμούς

Πυροπροστασία και γραφειοκρατία

Πρόσκληση σε εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Σορωνής την Κυριακή

Συνάντηση της Μ.Τριανταφυλλοπούλου με την υφυπουργό Τουρισμού

Το 2023, το 21% του πληθυσμού της Ε.Ε. και το 26% της Ελλάδας ζούσε στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Μεγάλη γιορτή στην πλατεία Παστίδας

«Θρανία στο Αιγαίο» - Ένα υπέροχο περιοδικό γραμμένο από μαθητές των μικρών μας νησιών

Ακόμα περιμένουν το λεωφορείο...