Αλέξανδρος Κολιάδης: Απάντηση στις απρέπειες του απερχόμενου δημάρχου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Απάντηση στις απρέπειες του απερχόμενου δημάρχου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Απάντηση στις απρέπειες του απερχόμενου δημάρχου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7089 ΦΟΡΕΣ

Από τον συνδυασμό του κ. Αλέξανδρου Κολιάδη «ΕΝΑ-ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ » εκδόθηκε η ακόλουθη απάντηση στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης:   

Ο απερχόμενος δήμαρχος Ρόδου, μέσα στον πανικό που τον διακατέχει τους τελευταίους μήνες και μετά από την επιτυχημένη συγκέντρωση του συνδυασμού μας «ΕΝΑ-ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ », όπου εκατοντάδες συμπολίτες μας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για Αλλαγή, προχώρησε στη μέγιστη απρέπεια να προσβάλει πρόσωπα που υπηρέτησαν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.
Εμάς δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του απερχόμενου δημάρχου αλλά μας λυπεί για τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεται τους θεσμούς, χαρακτηρίζοντας ως «παλιό και φθαρμένο» ανθρώπους που αξίζουν τον σεβασμό μας και που ο καθένας έχει τη δική του ιστορία στο νησί μας. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους για τις επιλογές μας.
Εξάλλου, πολλοί από τους επί χρόνια στενούς συνεργάτες των προσώπων εναντίον των οποίων καταφέρθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Ρόδου, σήμερα αποτελούν τις «χρυσές μεταγραφές» της παράταξής του.
Για εκείνους που επιχειρούν να χειραγωγήσουν και να εξαπατήσουν τους πολίτες, έρχεται πάντα η ώρα της κρίσης. Και όσο η ώρα της κρίσης πλησιάζει ο πανικός γιγαντώνεται.
Εμείς συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας με ανοικτές, δημοκρατικές διαδικασίες και πορευόμαστε με τις αλήθειες μας.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»