Υποψήφιος με τον Αντώνη Καμπουράκη θα είναι ο Νώντας Παληκαράς

Υποψήφιος με τον Αντώνη Καμπουράκη θα είναι ο Νώντας Παληκαράς

Υποψήφιος με τον Αντώνη Καμπουράκη θα είναι ο Νώντας Παληκαράς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3397 ΦΟΡΕΣ

Ειμαι ο Επαμεινώνδας (Νώντας ) Παληκαράς. Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1981 κι εδώ ζω με την οικογένεια μου, τη σύζυγό μου Μαρία Σαρικά και τα δυο ετών παιδιά μας Γιώργο και Ροζίνα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στην Κολύμβηση και στην Υδατοσφαίριση. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία μέσα από την οικογένεια μου, με πολλές διακρίσεις σε κολύμβηση, υδατοσφαίριση, τρίαθλο και ποδηλασία.

Από το 2003 έως σήμερα, έχω εργαστεί σε αρκετές θέσεις. Ως σημαντικότερη εργασιακή εμπειρία θεωρώ εκείνη σε μια απο τις μεγαλύτερες πολυεθνικές στον κόσμο, την Diageo, με ρόλο την οργάνωση και ανάπτυξη των μεγάλων brands που έχει στο πορτφόλιο της στην περιοχή της Δωδεκανήσου.

Από το 2014 αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο του αθλητισμού, χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας τις οργανωτικές μου δεξιότητες. Η προϋπηρεσία στην Diageo σε συνδυασμό με το το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο με ώθησαν στο να ξεκινήσω μαθήματα κολύμβησης σε 10 παιδιά αρχικά. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ. Είμασταν από τα πρώτα σωματεία που χρησιμοποιήσαμε εργαλεία μάρκετινγκ, εισάγαμε νέες τεχνολογίες, καινοτόμες τεχνικές προπόνησης και εκμάθησης.

9 χρόνια μeτά οι ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές οικογένειες της Ρόδου με παρουσία σε 4 αθλήματα αυτα της κολύμβησης,υδατοσφαίρισης,τριάθλου και καλλιτεχνικής κολύμβησης. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά μας, όχι μόνο για τις επιτυχίες τους αλλά κυρίως για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε αθλήματα που ποτέ στην περιοχή μας δεν είχαν μεγάλη παράδοση. Ήδη οι διακρίσεις άρχισαν να έρχονται και έπονται πολύ περισσότερες στο μέλλον.

Το όραμά μου είναι επικεντρωμένο στην καλλιέργεια του ατόμου και στην ανοικοδόμηση ισχυρών προσωπικοτήτων που θα μπορούν να αντιμετωπίζουν την όποια πρόκληση τους παρουσιαστεί. Μέσα από τον αθλητισμό, την πειθαρχία και τη σωστή διατροφή προσπαθούμε να αναπτύξουμε στα παιδιά τις σωματικές και πνευματικές τους ικανότητες. Το “νους υγιής εν σώματι υγιεί” γίνεται πράξη καθημερινά.

Μέσα από τη σκληρή δουλειά, έχουμε ήδη κατορθώσει να αφήσουμε το δικό μας ιδιαίτερο αποτύπωμα στην κοινωνία. Αποτύπωμα που διέπεται από αξίες. Σεβασμός, ισότητα, αγωνιστικότητα, συμμετοχή, προσπάθεια, ευαισθησία για το περιβάλλον αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της προσπάθειας.

Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω με τις ίδιες αξίες. Ονειρεύομαι μια κοινωνία που ο αθλητισμός θα αντιμετωπίζεται με την πρέπουσα σοβαρότητα, την οργάνωση, τις υποδομές και τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Ο αθλητισμός είναι η πιο υγιής διέξοδος για τα νέα παιδιά και η πιο ασφαλής βάση για να πατήσει το αυριανό οικοδόμημα.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά πράξη, χρειάζεται να σας υποβάλω στη διαδικασία να στηρίξετε με την ψήφο σας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου στην παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη. Θα ήταν τιμή και χαρά μου να σας εκπροσωπήσω.

Μετά τιμής,

Επαμεινώνδας (Νώντας) Παληκαράς.

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας