Coffeeplus & Barista Pro: Η Ρόδος είναι εδώ δυνατή, με δυνατούς ανθρώπους και δυνατή φιλοξενία

Coffeeplus & Barista Pro: Η Ρόδος είναι εδώ δυνατή, με δυνατούς  ανθρώπους και δυνατή φιλοξενία

Coffeeplus & Barista Pro: Η Ρόδος είναι εδώ δυνατή, με δυνατούς ανθρώπους και δυνατή φιλοξενία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6458 ΦΟΡΕΣ

Σε ένα σύντομο βίντεο με τίτλο “Come to Rhodes and get + Energy! Η Ρόδος είναι εδώ δυνατή, με δυνατούς ανθρώπους και δυνατή φιλοξενία” η Coffeeplus σε συνεργασία με την Barista Pro, ως εταιρείες με αγάπη για τη φιλοξενία και την καλή ενέργεια, παρουσιάζουν την ομορφιά της ξακουστής Ροδίτικης φιλοξενίας.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο εταιρείες προωθώντας τη ζεστασιά και τη φιλοξενία των Ροδιτών με το νέο τους βίντεο αναφέρουν τα εξής:

«Οι δύο εταιρείες ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη πορεία τους στον χώρο HORECA-BARECA εδώ και δεκαετίες. Έτσι, με τη βοήθεια των συνεργατών τους για τα προϊόντα “Gia…giamas” από χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Κροατία, η Δανία, η Σουηδία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Ρουμανία, η Ελβετία και η Αυστρία, καθώς και από την Αίγυπτο, την Αμερική και την Αυστραλία, γίνεται μία αξιόλογη προβολή της Ρόδου μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετώπισε λόγω των πυρκαγιών, η Ρόδος παραμένει ζωντανή και ανανεωμένη. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει η Coffeeplus με την Barista Pro σε όλον τον κόσμο.

Ο τομέας της εστίασης στο νησί, διατηρεί τη φιλοξενία και τη ζεστασιά που τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, και η ανταμοιβή των επισκεπτών είναι τεράστια, με χαρούμενες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες που θα κρατούν για μια ζωή.

Το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν, δείχνει ακριβώς αυτό: επισκέπτες της Ρόδου απ’ όλον τον κόσμο που απολαμβάνουν έναν δροσιστικό χυμό Gia…giamas!


Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ακολουθήστε το YouTube κανάλι της Barista Pro στα επόμενα πέντε επεισόδια, καθώς εξερευνούν διάφορες περιοχές της Ρόδου, ενισχύοντας κάθε φορά το μήνυμα που θέλουν να υπενθυμίσουν σε όλους για το νησί μας: Η Ρόδος είναι δυναμική, ζωντανή και πάντα έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της».

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus