Γιάννης Φλεβάρης: «Όπου υπάρχει ενότητα, υπάρχει πάντα νίκη»

Γιάννης Φλεβάρης: «Όπου υπάρχει ενότητα, υπάρχει πάντα νίκη»

Γιάννης Φλεβάρης: «Όπου υπάρχει ενότητα, υπάρχει πάντα νίκη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2592 ΦΟΡΕΣ

Εφικτό θεωρεί τον στόχο της αυτοδυναμίας και της εκλογής της παράταξης «Με Δύναμη για τη Ρόδο» από την πρώτη Κυριακή των εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Φλεβάρης που σε αυτή την αναμέτρηση συμπαρατάσσεται με τον νυν δήμαρχο Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Όπως δηλώνει με συνέντευξή του σήμερα στη «Ροδιακή» τα ποσοστά που διαμορφώνει η παράταξη η νέα δυναμική της μετά τη συνεργασία και συνένωση των συνδυασμών και κυρίως η παράσταση νίκης που απέκτησε, καθιστά απολύτως εφικτό αυτόν τον στόχο τονίζοντας επίσης ότι διαθέτει την εμπειρία, τα στελέχη και τη δύναμη να οδηγήσει με επιτυχία τη Ρόδο στην επόμενη πενταετία

. Ο ίδιος ως υποψήφιος υπογραμμίζει ότι γνωρίζει πολύ καλά την αυτοδιοίκηση στο σύνολό της κι αυτό του προσδίδει ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία σε κάθε θέμα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί αν εκλεγεί δηλώνοντας ότι θα είναι παρών, παντού.

 

Κύριε Φλεβάρη, σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα είστε υποψήφιος με την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο». Μιλήστε μας για την απόφασή σας, να ενώσετε τις δυνάμεις σας για τον δήμο μας.


Όπου υπάρχει ενότητα, υπάρχει πάντα η νίκη!
Αυτό υποστηρίζει το ρωμαϊκό ρητό “Ubi concordia, ibi semper victoria” που αποδίδεται στον συγγραφέα Publilius Syrus το οποίο έχει εφαρμογή σε πολλούς τομείς της ζωής και φυσικά στις εκλογικές αναμετρήσεις. Δημιουργήσαμε παράσταση νίκης με ένα νέο, ισχυρό, πολυσυλλεκτικό και αξιόπιστο σχήμα για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Το ψηφοδέλτιό μας είναι ποιοτικό και μακράν το μεγαλύτερο και πληρέστερο που εμφανίστηκε ποτέ σε δημοτικές εκλογές στον δήμο της Ρόδου.
Η ενωμένη παράταξη επιτυγχάνει αριθμητική υπεροχή έναντι των υπόλοιπων συνδυασμών καθώς έχει ήδη υπερβεί κατά πολύ τον αριθμό των υποψηφίων που συγκέντρωσαν οι άλλες παρατάξεις. Η σύμπτυξη έγινε με αντικειμενικό κριτήριο την εκλογική επικράτηση σε όλες τις δημοτικές ενότητες.


Αυτό που όλοι γνωρίζουν είναι ότι η παράταξή μας, ο δήμαρχος Ρόδου, όλοι όσοι ενώσαμε τις δυνάμεις μας κι εγώ προσωπικά επιδιώκουμε να τηρούμε συνειδητά το μέτρο, την ευπρέπεια και χαμηλούς τόνους. Δεν επιλέγουμε την τοξικότητα μιας πολωμένης εκλογικής αντιπαράθεσης. Αποφύγαμε τα μεγάλα λόγια προτιμώντας με πράξεις τη συγκρότηση ενός πανίσχυρου και ενωτικού ψηφοδελτίου που αποτελεί σύνθεση παρατάξεων και ικανών προσώπων με μοναδικό στόχο την εκλογική νίκη.


Πιστεύω ότι τα ποσοστά που διαμορφώνει η παράταξή μας, η νέα δυναμική της μετά τη συνεργασία και η συνένωση των συνδυασμών και κυρίως η παράσταση νίκης που απέκτησε, καθιστά απολύτως εφικτό τον στόχο την αυτοδυναμίας και της οριστικής εκλογής στις 8 Οκτωβρίου. Το λέω αυτό με σεβασμό στην εκλογική προσπάθεια των άλλων συνδυασμών και στις προσδοκίες των στελεχών τους επαναλαμβάνοντας ότι η τελική απόφαση ανήκει στον Ροδιακό λαό.

Οι συμπατριώτες μας, σας γνωρίζουν καλά καθώς υπηρετείτε για χρόνια την Αυτοδιοίκηση ενώ διατελέσατε τα τελευταία χρόνια μέλος του περιφερειακού συμβουλίου κατέχοντας μάλιστα και τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. Τώρα από ένα άλλο μετερίζι πώς πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε τον δήμο μας;
Οι δύο βαθμοί της Αυτοδιοίκησης είναι παράλληλοι και κάθε ένας έχει τη δική του αυτοτέλεια και σπουδαιότητα κατά το μέρος των αρμοδιοτήτων που ο νομοθέτης του εκχώρησε και είναι εξίσου απαιτητικός.


Η μάχη της καθημερινότητας σίγουρα είναι σκληρή και προβάλλει τις ανελαστικές προτεραιότητές της, αυτό όμως αποτελεί πρόκληση που ξέρω και μπορώ να αντιμετωπίσω με επιτυχία καθώς θα είμαι παρών, παντού.


Προέρχομαι από τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης στον οποίο και επιστρέφω. Συγκεκριμένα διετέλεσα ήδη από νεαρή ηλικία στον δήμο Καλλιθέας Ρόδου, υποψήφιος Δήμαρχος και αρχηγός δημοτικής παράταξης, αντιδήμαρχος, Προέδρος δημοτικού συμβουλίου. Μετέπειτα στον ενιαίο Δήμο της Ρόδου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ενεργό στέλεχος της αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια μετακινήθηκα στον Β’ βαθμό όπου υπηρέτησα ως αντιπεριφερειάρχης επί σειρά ετών και για δύο διαδοχικές θητείες την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα νησιά μας στη Δωδεκάνησο και τις Κυκλάδες, διατελώντας πολιτικός προϊστάμενος σημαντικών διευθύνσεων με κρίσιμο αποτύπωμα στην ανάπτυξη, τις υποδομές και την οικονομία.


Γνωρίζω πολύ καλά την Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της και αυτό μου προσδίδει ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία σε κάθε θέμα που θα κληθώ να αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ.

Αν εκλεγείτε με την παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» και αποτελέσετε μέλος του δημοτικού συμβουλίου ποια ζητήματα θα θέσετε;
Απαραίτητο είναι να δώσουμε κίνητρα και αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια όλων των Κοινοτήτων της Ρόδου.
Είναι το στοίχημα επαναπροσδιορισμού του ρόλου και της εξαιρετικά σημαντικής θέσης της τοπικής κοινότητας στον αυτοδιοικητικό χάρτη που προέκυψε μετά τη συνένωση όλων των πρώην δήμων της Ρόδου.


Πρέπει να το κερδίσουμε. Να δώσουμε την αίγλη που χρειάζεται σε όλα τα μέρη του νησιού μας. Και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι με περισσότερες αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια για την άμεση επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας. Το ίδιο θα συμβεί και σε οποιονδήποτε τομέα ευθύνης μου ανατεθεί και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι συνεργάστηκαν έως σήμερα μαζί μου, καθώς επιδιώκω να μιλάω με πράξεις.

Ο Γιάννης Φλεβάρης ποιο μήνυμα θα ήθελε να στείλει στους συμπατριώτες του;
Οι εκλογές αποτελούν γιορτή της Δημοκρατίας! Έτσι πρέπει να τις υποδεχθούμε. Αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών είναι η ελεύθερη επιλογή παράταξης, δημάρχου και Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή είναι η πυξίδα μιας δημοκρατικής κοινωνίας που επιδιώκει να κινηθεί προς την πρόοδο, την ανάπτυξη, την ευημερία και σε κάθε άλλη θετική κατεύθυνση και να οδηγηθεί σε απάνεμους λιμένες.


Ουδείς μπορεί να συμβουλεύσει ή να ποδηγετήσει μια κοινωνία που ξέρει να κρίνει και να αποφασίζει όπως η Ροδιακή κοινωνία.


Θα ήθελα προσωπικά να επιλεγούν οι αντικειμενικά ικανότεροι σε όποια παράταξη και αν ανήκουν και να εκλεγεί ως νέα δημοτική αρχή η παράταξή μας για την οποία πιστεύω ότι διαθέτει την εμπειρία, τα στελέχη και τη δύναμη να οδηγήσει με επιτυχία τη Ρόδο στην επόμενη πενταετία.


Ζητώ την ψήφο σας για να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και να αγωνιστώ για την Ρόδο μας από την πρώτη γραμμή.

Διαβάστε ακόμη

Ελευθερία Βασιλειάδη - Άθενα: "Τα προβλήματα των μηχανικών βρίσκονται πέρα και πάνω από τα κόμματα"

Ιάκωβος Γρύλλης: Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα

Χατζής (πρόεδρος ΠΟΞ): Ποιότητα δεν σημαίνει μόνο τετράστερα ή πεντάστερα ξενοδοχεία

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

Βάιος Καλοπήτας: «Εμείς παλεύουμε για το νησί μας κι εκείνοι παλεύουν για τις καρέκλες τους»

Ο 89χρονος Ροδίτης που έχει 6 παιδιά, 66 εγγόνια και δισέγγονα

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής