Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σορωνή

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σορωνή

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σορωνή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 814 ΦΟΡΕΣ

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εφαρμογή του σχεδίου Πόλης Σορωνής, η διάνοιξη των οδών και τα έργα υποδομής που χρειάζονται, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ιδιαίτερα μετά τη φωτιά του 2022, η πυροπροστασία των υπόλοιπων δασών όπως του Αγίου Σουλά, τα προβλήματα της διάβρωσης των ακτών, η αντισεισμική θωράκιση του οικισμού ήταν τα ζητήματα που απασχόλησαν τη συζήτηση κατά την περιοδεία του Τάκη Πότσου στη Σορωνή το Σάββατο που πέρασε.

«Οι συνδυασμοί που κατεβαίνουν στις εκλογές πλήν της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόνισε ο Τάκης Πότσος, υπηρετούν την ίδια πολιτική, δηλαδή εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων, εκπροσωπούν το τουριστικό κεφάλαιο και καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα των πολλών. Όσο και να θέλουν να φανούν διαφορετικοί δεν μπορούν να κρύψουν ότι ακολουθούν πιστά την πολιτική των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. η οποία στηρίζεται στην αρχή του κόστους – οφέλους. Δηλαδή ότι δεν αποδίδει κέρδος δεν προωθείται. Γι΄αυτό δεν υπάρχει τίποτα νέο και διαφορετικό. Γι΄αυτό και η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι μονόδρομος για τα συμφέροντα των πολλών. Λαϊκή Συσπείρωση Δαγκωτό»

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο