Κλίμα ενθουσιασμού στην υποδοχή Γερονικόλα στον Αρχάγγελο

Κλίμα ενθουσιασμού στην υποδοχή Γερονικόλα στον Αρχάγγελο

Κλίμα ενθουσιασμού στην υποδοχή Γερονικόλα στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3279 ΦΟΡΕΣ

Σε κλίμα γενικού ενθουσιασμού και σιγουριάς για το Αύριο οι κάτοικοι Αρχαγγέλου υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα , όλους τους υποψήφιους και όλες τις υποψήφιες δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.

«Ο Αρχάγγελος ως οικιστικό σύνολο και ως κοινωνία συγκεντρώνει πλήθος ιδιαίτερων και σπουδαίων χαρακτηριστικών που παρέμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα των αιώνων. Είναι η γενέτειρα μεγάλων επιστημόνων, φημισμένων πρωτομαστόρων, καθώς και ο τόπος που έδωσε πλήθος εθελοντών που πάλεψαν ολόψυχα κόντρα στην πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού».

Αυτό δήλωσε ο κ. Νίκος Γερονικόλας αμέσως με τις πρώτες συνομιλίες, δίνοντας με τον τρόπο αυτό και το στίγμα των προθέσεών του ως υποψήφιος για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στις συναντήσεις με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες, αναλύθηκαν ένα προς ένα τα χρονίζοντα προβλήματα Αρχαγγέλου, με πρώτο απ’ όλα εκείνο του αποχετευτικού.

«Φτάσαμε στο έτος 2023, κοντεύει το 2024 και ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα με επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών, εξακολουθεί να μην έχει λυθεί οριστικά» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και συμπλήρωσε: «Δεν ήρθαμε σήμερα για να δώσουμε υποσχέσεις. Είμαστε επί χρόνια κομμάτι του Αρχαγγέλου και θέλουμε για την περιοχή πλήρως διαμορφωμένες υποδομές, αλλά και μια πολιτική που να πλαισιώνει και να υποστηρίζει το τουριστικό της προϊόν. Μια πολιτική που να διευκολύνει τη νεανική επιχειρηματικότητα και συνάμα να προάγει την υγεία, την παιδεία και τον αθλητισμό σε ολόκληρη την ενότητα, όπως και σε ολόκληρο το νησί μας».

Υποψήφιοι και υποψήφιες της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης», όπου κι αν βρέθηκαν στον Αρχάγγελο, έγιναν δέκτες εκδηλώσεων ειλικρινούς αγάπης και έκδηλης υποστήριξης για τα όσα πρεσβεύουν, με επικεφαλής τον Νίκο Γερονικόλα.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας