Τα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης

Τα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης

Τα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2520 ΦΟΡΕΣ

Στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ένα "γνώριμο" πρόσωπο όπως τον χαρακτηρίζουν οι εθελοντές αιμοδότες. Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα ακόλουθα:  

Ένα γνώριμο της αιμοδοσίας δεχθήκαμε σήμερα στα γραφεία μας στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Πρόκειται για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, που συνοδεύονταν από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του.

Τον κ. Κολιάδη υποδέχθηκαν από πλευράς συλλόγου, ο πρόεδρος Βασίλης Νικολής και ο επίτιμος πρόεδρος Φιλήμονας Νικολάου.

Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη του Συνδυασμού υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ανοιχτού, παραγωγικού διαλόγου, με επίκεντρο τα καίρια ζητήματα των κατοίκων της Ρόδου με στόχο τη καταγραφή, αλλά και τη γνωριμία των πολιτών με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝ.Α. και των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, εντούτοις η μακροχρόνια γνωριμία, φιλία και η γόνιμη και παραγωγική πρόσφατη συνεργασίας μας με τον κ. Κολιάδη στο ΔΟΠΑΡ δεν άφησε περιθώρια για τυπικές συζητήσεις και αναλύσεις τόσο για τα προβλήματα της αιμοδοσίας όσο και τη γενικότερη κατάσταση στο χώρο της υγείας. Άλλωστε ο κ. Κολιάδης είναι μέλος του συλλόγου μας και καλός γνώστης των πλεονεκτημάτων της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού γενικότερα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε από την πλευρά του ότι οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι ευκαιρία για να συζητηθούν τα χρονίζοντα προβλήματα και να ακουστεί η φωνή των πολιτών, που αναζητούν δήμαρχο που θα αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της Ρόδου, που θα διασφαλίζει το μέλλον του νησιού μας και θα δώσει πνοή στις συνοικίες, τις τοπικές κοινότητες, τους συλλόγους, τις εθελοντικές οργανώσεις και τους πολίτες του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τον κ. Κολιάδη, για τις καινοτόμες προτάσεις και την εμπιστοσύνη στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας