Υπεγράφη το συμφωνητικό για τη μεταστέγαση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου

Υπεγράφη το συμφωνητικό για τη μεταστέγαση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου

Υπεγράφη το συμφωνητικό για τη μεταστέγαση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4857 ΦΟΡΕΣ

Υπεγράφη σήμερα το συμφωνητικό παραχώρησης χώρου για τη μεταστέγαση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου στον ισόγειο χώρο του δημοτικού μεγάρου Γενναδίου οπως γνωστοποίησε με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης. Στη δημοσίευσή του ο κ. Καμπουράκης αναφέρει:

Υπογράψαμε σήμερα με τον διοικητικής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό, το συμφωνητικό για την παραχώρηση της χρήσης του ισόγειου χώρου του δημοτικού μεγάρου Γενναδίου επιφάνειας 600 τ.μ., προκειμένου να μεταστεγαστεί εκεί το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής

Η Δημοτική μας Αρχή εδώ και τέσσερα χρόνια προσφέρει το καλύτερό της εαυτό για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ρόδου.

Η Νότια Ρόδος συμβάλει σημαντικά στην ευημερία του νησιού μας. Είναι χρέος μας να καλύψουμε τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων αλλά και τον επισκεπτών μας στον τομέα της Υγείας.Ευχαριστώ τον κ. Ροϊλό, τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο. Έχουν γίνει πολλά για την αναβάθμιση των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο νησί μας και θα γίνουν πολλά περισσότερα στο άμεσο μέλλον!

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου