Συζητήσεις Νίκου Γερονικόλα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ρόδου

Συζητήσεις Νίκου Γερονικόλα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ρόδου

Συζητήσεις Νίκου Γερονικόλα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2455 ΦΟΡΕΣ

«Είναι αδιανόητο κάθε χρόνο να ξοδεύονται τεράστια ποσά για τις αεροδιακομιδές των νησιωτών μας σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, ενώ με τα ίδια αυτά κονδύλια θα μπορούσαν να γίνουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε οι ασθενείς να παραμένουν για νοσηλεία και θεραπεία στο νησί μας».

Με τα λόγια αυτά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τον κύκλο των συζητήσεων με τη διοίκηση, ιατρούς, νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας περιηγήθηκε στους δρόμους του νοσηλευτικού ιδρύματος, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη: «να σταθούμε πάνω από αρμοδιότητες και να προσφέρουμε στη σπουδαία δομή υγείας του τόπου μας, όσα μπορούμε περισσότερα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου επισκέφθηκε και το Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» όπου και εξήρε το έργο που έχει επιτελέσει στα 34 χρόνια της λειτουργίας του. Ακολούθως, ως παράταξη επισκέφθηκαν και το Κέντρο Υγείας Ρόδου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και να καταγράψουν τα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα στη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας