Στον τελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7352 ΦΟΡΕΣ

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα σήμερα στο κλειστό της Καλλιθέας, παρουσία αρκετών φίλων του ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ. Από την αρχή οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και δεν άφησαν τον αντίπαλό τους να διεκδικήσει οτιδήποτε άλλο από μια αξιοπρεπή απλώς εμφάνιση.

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

 

Καλό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό που κατάφερε να πάρει μια διαφορά 13 πόντων (3-16) στα 3.50’’ πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου. Παράλληλα αυτό ήταν η αφορμή για την… αφύπνιση του Περιστερίου, καθώς με μια αντεπίθεση έφερε το παιχνίδι στο 14-19, για να σώσει, έστω και προσωρινά, τα… προσχήματα με το 20-27.

 

Καθοριστικό σημείο της δεύτερης περιόδου ήταν αυτό των 7.08’’ για τη λήξη, αφού πρώτη φορά πέρασε το Περιστέρι μπροστά (30-29). Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός μ’ ένα σερί 12-0 έκανε το 30-41 στα 2.35’’ και στη συνέχεια δεν άφησε περιθώρια για κάτι καλύτερο στον αντίπαλό του, αφού το ημίχρονο έληξε στο 36-46.

 

Στην τρίτη περίοδο δεν σημειώθηκε κάτι περισσότερο ενδιαφέρον, όσον αφορούσε τη διακύμανση του σκορ, από τη μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι με το 44-58 στα 3.00’’. Ο Ολυμπιακός είχε πια το μομέντουμ κι έτσι ήλεγχε τον αγώνα, χωρίς ν’ απειληθεί ιδιαίτερα από το Περιστέρι.

 

Η τελευταία περίοδος πια είχε… διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό απλώς να διατηρεί έναν καλό ρυθμό και να φτάνει να προηγηθεί με 20 πόντους (55-75) στα μισά, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το «εισιτήριο» της συμμετοχής του στον τελικό.

 

 

Διαιτησία: Τσαρούχα- Συμεωνίδης- Τζιοπάνος

 

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 36-46, 50-63, 64-84

 

Περιστέρι (Σπανούλης): Ράνγκλαντ, Πουλιανίτης 6 (2), Κασελάκης, Ουίλιαμς 12 (2), Τόμπσον 4, Νταγκούμπιτς 11 (1), Ξανθόπουλος 3, Χαντς 24 (4), Ρένφρο, Χούγκαζ, Ζούγρης 2.

 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 8 (2), Κάνααν 7 (1), Παπανικολάου 12 (2), Πίτερς 7 (1), Μιλουτίνοφ 16, Ουίλιαμς-Γκος 16 (2), Λούντζης 5 (1), Λαρεωτζάκης 8 (2), Πάπας 3 (1), Φαλ 2, Σίκμα.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων